خبر/

جزئیات افزایش قیمت نان در تبریز

1405/04/02 - 15:04 - کد خبر: 163142 نسخه چاپی

نصر: مدیر اتحادیه نانوایان از افزایش قیمت نان در تبریز خبر داد و گفت: نرخ نان لواش نوع دو از ۸۰۰ تومان به یک هزار و ۶۰۰ تومان ( افزایش ۱۰۰ درصدی)، سنگگ نوع یک (یارانه‌ای) از چهار هزار و ۷۵۰ تومان به ۹ هزار تومان و بربری روغنی از پنج هزار و ۷۰۰ تومان به ۱۰ هزار تومان و بربری از سه هزار و ۸۰۰ تومان به ۷ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

به گزارش نصر، محمد عباس‌وند امروز سه شنبه، ۲ تیر در گفت‌وگویی با بیان اینکه نرخ های جدید نان با ثبت در کارتخوان‌های مخصوص نانوایی‌ها قابل دریافت از مشتری است، اظهار کرد: افزایش حقوق و بیمه کارگر، اجاره بها، حمل و نقل و سایر اقلام مربوط به پخت نان از جمله دلایل افزایش قیمت نان است.
وی گفت: سال گذشته دولت به نانوایان ۴۰ درصد یارانه پرداخت می کرد که امسال قطع کرده است.
وی تصریح کرد: قیمت جدید نان در آزادپزها نهایی نشده است و به‌زودی اعلام می‌شود.
عباسوند با اشاره به آمار نانوایی‌های استان آذربایجان‌ شرقی گفت: در مجموع شش هزار و ۳۰۰ واحد نانوایی در استان فعال هستند که از این تعداد، دو هزار و ۲۰۰ واحد در شهر تبریز مشغول به فعالیت‌اند.
مدیر اتحادیه نانوایان تبریز خاطرنشان کرد: ماهانه حدود ۱۵ هزار تُن نان در شهر تبریز پخت و عرضه می‌شود، عددی که بیانگر سهم پررنگ نانوایان در تأمین قوت غالب مردم این شهر است.
انتهای پیام/
جزئیات افزایش قیمت نان در تبریز خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک