مدیرعامل نمایشگاه بین‌ المللی تبریز تاکید کرد:

ظرفیت تبریز برای تبدیل شدن به قطب‌ نمایشگاهی خاورمیانه

1405/03/16 - 17:47 - کد خبر: 162252 نسخه چاپی

نصر: مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز در جشن نمایشگاه‌ با تأکید بر نقش صنعت نمایشگاهی در توسعه تجارت و اقتصاد،  نمایشگاه‌ها را یکی از مهم‌ترین ابزارهای معرفی توانمندی‌های تولیدی، صنعتی و اقتصادی کشور معرفی کرد.

به گزارش نصر، حبیب ماهوتی در آیین گرامیداشت روز جهانی نمایشگاه که با حضور مدیران عامل نمایشگاه‌های بین‌المللی کشور در تبریز برگزار شد، ضمن تبریک این روز به فعالان صنعت نمایشگاهی، از تلاش‌ها و همراهی پیشکسوتان، مدیران و فعالان این حوزه در توسعه صنعت نمایشگاهی کشور قدردانی کرد.
وی با اشاره به دشواری‌ها و پیچیدگی‌های برگزاری رویدادهای نمایشگاهی اظهار کرد: بسیاری از فعالیت‌ها و هماهنگی‌های لازم برای برگزاری نمایشگاه‌ها کمتر دیده می‌شود، در حالی که هر رویداد نمایشگاهی حاصل ماه‌ها برنامه‌ریزی، پیگیری و تلاش شبانه‌روزی مجموعه‌های اجرایی است.
مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان مراکز نمایشگاهی کشور افزود: برخی چالش‌ها از جمله هم‌پوشانی رویدادها و تصمیم‌گیری‌های پراکنده می‌تواند بر عملکرد صنعت نمایشگاهی تأثیر بگذارد و از این رو همکاری و هماهنگی بیشتر میان مجموعه‌های نمایشگاهی ضروری است.
میزبان این رویداد با اشاره به رقابت فزاینده کشورهای منطقه در حوزه نمایشگاهی خاطرنشان کرد: کشورهایی همچون ترکیه و امارات سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در این صنعت انجام داده‌اند، اما ایران نیز از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است و می‌تواند جایگاه شایسته خود را در عرصه نمایشگاهی منطقه بازیابد.
ماهوتی اظهار امیدواری کرد با حمایت مسئولان، همکاری فعالان اقتصادی و توسعه زیرساخت‌های نمایشگاهی، تبریز بتواند در آینده به یکی از مهم‌ترین مراکز نمایشگاهی کشور و منطقه خاورمیانه تبدیل شود.
وی همچنین به حضور مهمانان خارجی در رویدادهای نمایشگاهی اشاره کرد و گفت: برای این مراسم از فعالان و مدیران نمایشگاهی کشورهای مختلف دعوت به عمل آمده بود، اما برخی مهمانان خارجی به دلیل شرایط موجود امکان حضور در این رویداد را پیدا نکردند.
مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز در پایان بر تداوم برگزاری رویدادهای تخصصی و تقویت جایگاه صنعت نمایشگاهی در توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد و گفت: نمایشگاه‌ها می‌توانند به عنوان حلقه اتصال میان تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران، تجار و بازارهای هدف نقش‌آفرینی کنند.
انتهای پیام/
ظرفیت تبریز برای تبدیل شدن به قطب‌ نمایشگاهی خاورمیانه سئویل محدث

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک