خبر/
درخواست عضو شورای شهر برای قرنطینه هشترود
نصر: نایب رییس شورای اسلامی هشترود خواستار قرنطینه شدن این شهر برای جلوگیری از شیوع کرونا شد.
به گزارش نصر به نقل از ایرنا، محمدرضا شقاقی پور امروز در جمع خبرنگاران به شیوع ویروس کرونا در کشور و آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: این شهرستان روزانه پذیرای هزاران هشترودی ساکن در سایر شهرهای کشور است و خطر گشترش این ویروس در این شهر به مراتب بالاست.
وی افزود: هر چند تا کنون مواردی اندک از ابتلا به کرونا در شهرستان گزارش شده، اما اگر اقدامات لازم صورت نگیرد و محدودیت هایی در ورود و خرو ج به این شهر اعمال نشود، وضعیت شهرستان بحرانی می شود.
شقاقی پور ادامه داد: به عنوان نایب رییس شورای شهر هشترود از مسوولان تقاضا دارم که اقدامات لازم جهت جلوگیری از شیوع کرونا در شهرستان و همچنین تضمین سلامت مردم انجام دهند و قرنطینه بهترین راه برای این کار است.
شهرستان هشترود یکی از مهاجر فرست ترین شهرستان های کشور است که بیش از پنج برابر جمعیت ۵۷ هزار نفری آن در سایر استان ها و شهرهای کشور به ویژه تهران و قم ساکن هستند.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا