در تشریح جزئیات سفر به پکن؛

عراقچی: چین اعتقاد دارد ایران پس از جنگ با پیش از آن، متفاوت است

1405/02/16 - 14:55 - کد خبر: 160561 نسخه چاپی

نصر: وزیر امور خارجه پس از دیدار با همتای چینی خود با اشاره به مهمترین محورهای گفت‌وگوها؛ تصریح کرد: دوستان چینی ما هم اعتقاد دارند که ایران پس از جنگ متفاوت با ایران پیش از آن است و بنابراین دوره جدیدی از همکاری‌های بین ایران و کشورهای دیگر در پیش خواهد بود.

به گزارش نصر، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه در تشریح جزئیات دیدار خود با «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت، در گفت‌وگویی گفت: دوستان چینی ما هم اعتقاد دارند که ایران پس از جنگ متفاوت با ایران پیش از آن است. یک ارتقا وضعیت بین‌المللی پیدا کرده و توانمندی و اقتدار خود را به اثبات رسانده و بنابراین دوره جدیدی از همکاری‌های بین ایران و کشورهای دیگر در پیش است.
وی با اشار به محورهای گفت‌وگوهای خود با همتای چینی گفت: همه مسایل فعلی مرور شد، جنگ و نحوه خاتمه آن، مذاکراتی که در جریان است، مسائل مربوط به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، بحث‌های مربوط به تحریم‌ها، همه مسائل فی‌مابین، بحث درباره تنگه هرمز و لزوم رعایت حقوق ایران از بحث‌های جدی ما بود و همه دیدگاه‌های موجود مورد بحث قرار گرفت.
وزیر امور خارجه بامداد امروز در راس یک هیأت دیپلماتیک وارد پکن شد. عراقچی در این سفر، با همتای چینی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو و تاکید کرد که ایران در در عرصه دیپلماسی جدی و ثابت قدم است.
انتهای پیام/
عراقچی: چین اعتقاد دارد ایران پس از جنگ با پیش از آن، متفاوت است خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک