دبیر انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران خبر داد:

تداوم تولید در صنایع سرب و روی ایران بدون تعدیل نیرو

1405/01/24 - 11:39 - کد خبر: 159239 نسخه چاپی

نصر: دبیر انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران گفت: با وجود تأثیرات گسترده جنگ و افزایش هزینه‌های تولید، شرکت‌های حاضر در این انجمن و فعال در صنعت سرب و روی کشور سعی دارند بدون تعدیل نیرو به فعالیت خود ادامه دهند.

به گزارش نصر، سیدمعین جعفری روز دوشنبه در گفت و گویی با اشاره به فشارهای مالی و عملیاتی که در ماه‌های اخیر بر واحدهای تولیدی وارد شده است، افزود: شرایط جاری، هزینه‌های حمل‌ونقل، تأمین مواد اولیه و نگهداشت خطوط تولید را به‌طور محسوسی افزایش داده، اما مجموعه شرکت‌های عضو انجمن تصمیم گرفته‌اند با سعی در حفظ اشتغال و جلوگیری از آسیب به نیروی انسانی، روند تولید را پایدار نگه دارند.
به گفته وی، صنعت سرب و روی به‌عنوان یکی از بخش‌های مهم ارزآور و اشتغال‌زا، در شرایط دشوار اقتصادی نقش حیاتی دارد و تلاش تولیدکنندگان بر این است که از طریق مدیریت هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و همکاری نزدیک با نهادهای مرتبط، تداوم تولید را تضمین کنند.
جعفری تأکید کرد: سعی در حفظ نیروی انسانی متخصص، اولویت اصلی شرکت‌های عضو انجمن است و تلاش می‌شود برنامه‌ای برای کاهش تعداد کارکنان وجود نداشته باشد.
وی گفت: پایداری تولید در این بخش نشان‌دهنده ظرفیت بالای صنعت سرب و روی و پایبندی فعالان آن به مسئولیت اجتماعی است.
دبیر انجمن صنایع و معادن سرب و روی ایران همچنین یکی از چالش‌های جدی پیشِ‌روی واحدهای سرب و روی را قطعی‌های مکرر برق دانست و گفت: این خاموشی‌ها علاوه بر افزایش هزینه‌های تولید موجب توقف مقطعی خطوط، کاهش بهره‌وری و آسیب به تجهیزات حساس شده است؛ با این حال، شرکت‌ها با اجرای برنامه‌های اضطراری، استفاده از منابع پشتیبان و هماهنگی بیشتر با دستگاه‌های مسئول، تلاش کرده‌اند اثرات قطعی برق را به حداقل رسانده و مانع اخلال در روند تولید و حفظ اشتغال شوند.
معدن سرب و روی و کارخانه تولید سرب و روی انگوران در استان زنجان، یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده سرب و روی ایران و یکی از بزرگ‌ترین معادن سرب و روی خاورمیانه است.
مالک معدن سرب و روی انگوران و بهره بردار آن شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و کارخانه تولید سرب و روی دندی شرکت کالسیمین است.
بیش از ۷۰ درصد صادرات استان زنجان به صنعت سرب و روی اختصاص دارد و این صنعت برای ۱۰ هزار نفر در استان اشتغالزایی کرده است.
هم اکنون بیش از ۸۰ شرکت‌ و واحد صنعتی سرب و روی در استان زنجان فعال است و امروز صنعت سرب و روی ایران با بالاترین استانداردهای کیفی در بازارهای جهانی رقابت می‌کند که این دستاورد بزرگ نتیجه تلاش‌های مستمر صنعتگران و سرمایه‌گذاران داخلی است.
صنعت سرب و روی با تکیه بر دانش فنی متخصصان داخلی و با محوریت بخش خصوصی شکل گرفته و هدف اصلی آن، گذر از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده، اشتغال‌زایی و توسعه پایدار در زمینه معدن و تولیدات معدنی بوده است.
انتهای پیام/
تداوم تولید در صنایع سرب و روی ایران بدون تعدیل نیرو خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک