خبر/

عمان خواستار تمدید آتش‌ بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد

1405/01/23 - 17:37 - کد خبر: 159210 نسخه چاپی

نصر: بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان خواستار آن شد که آتش‌بس بین ایران و آمریکا تمدید و مذاکرات بین دو کشور ادامه پیدا کند.

به گزارش نصر، وزیر خارجه عمان امروز (یکشنبه) در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: وقتی چند ساعت قبل از شروع جنگ با (جی دی) ونس معاون رئیس جمهور آمریکا ملاقات کردم، این برداشت را داشتم که هم او و هم رئیس جمهور (دونالد ترامپ) ترجیح واقعی و قوی برای جلوگیری از گرفتاری‌های جنگ دارند.
وی در ادامه تاکید کرد: بنابراین من اصرار دارم که آتش‌بس تمدید شود و مذاکرات ادامه یابد. موفقیت ممکن است مستلزم آن باشد که همه امتیازات دردناکی بدهند، اما این در مقایسه با درد شکست و جنگ چیزی نیست.
مذاکرات فشرده و چندساعته میان ایران و آمریکا در پایتخت پاکستان، در حالی بدون دستیابی به چارچوب مشترک پایان یافت که زیاده‌خواهی‌ها و مطالبات یک‌طرفه واشنگتن، مهم‌ترین مانع بر سر راه پیشرفت گفت‌وگوها و رسیدن به توافقی پایدار بود.
در این مذاکرات هیات ایرانی با تاکید بر تجربه‌های گذشته و بدعهدی‌های مکرر آمریکا، رویکردی محتاطانه و در عین حال مطالبه‌محور را در پیش گرفت؛ به طوری که تهران به صراحت اعلام کرد که هرگونه توافق، باید مبتنی بر پذیرش حقوق ملت ایران، رفع کامل تحریم‌ها و ارائه تضمین‌های عملی باشد.
معاون رئیس‌جمهوری آمریکا با تکرار ادعاهای واهی علیه جمهوری اسلامی ایران تقریح کرد: تاکنون به هیچ توافق قطعی نرسیده‌ایم و می‌خواهیم که ایران اطمینان دهد که اراده‌ای برای دستیابی سلاح‌های هسته‌ای ندارد.
وی ادعا کرد: «ما به شرایطی نرسیدیم که ایرانی‌ها مایل به پذیرش شروط ما باشند. فکر می‌کنم ما بسیار منعطف بودیم و تا حد زیادی همراهی نشان دادیم.»
ونس به زعم خود گفت: ما خطوط قرمز خود را به طرف ایرانی اعلام کردیم لذا می‌خواهیم که تهران به ما اطمینان دهد که اراده‌ای برای سلاح هسته‌ای ندارد. ایالات متحده با رویکردی منعطف و با «حسن نیت» وارد مذاکرات شد اما متاسفانه دو طرف نتوانستند به توافق دست یابند.
انتهای پیام/
عمان خواستار تمدید آتش‌ بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک