خبر/

هرگونه همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات توقیف اموال و اعدام دارد

1405/01/11 - 11:38 - کد خبر: 158526 نسخه چاپی

نصر: سخنگوی قوه قضاییه گفت: طبق قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم مانند دولت آمریکا، همکاری اطلاعاتی با این دولت‌ها مجازات توقیف کلیه اموال و اعدام در پیش دارد.

به گزارش نصر، اصغر جهانگیر در گفت‌وگویی تلویزیونی اظهار کرد: بعد از اینکه مشخص شد نظام استکباری برای شکست نظام جمهوری اسلامی تلاش‌های گسترده‌ای را در داخل و خارج کشور در دستور کار قرار داده است، مجلس شورای اسلامی قانون تشدید مجازات همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم را در مهرماه سال گذشته تصویب و جهت اجرا ابلاغ کرد.
وی افزود: طبق ماده یک قانون تشدید مجازات جرم جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم مانند دولت آمریکا، هرگونه اقدام عملیاتی برای رژیم صهیونیستی و گروه‌های متخاصم به قصد به خطر انداختن امنیت و منافع ملی، مجازات توقیف کلیه اموال و اعدام را در پیش دارد.
جهانگیر بیان کرد: در ماده دیگر این قانون پیش‌بینی شده، هرگونه همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی و گروه‌ها و دولت‌های متخاصم از جمله آمریکا، مجازات توقیف کلیه اموال و اعدام دارد.
انتهای پیام/
هرگونه همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات توقیف اموال و اعدام دارد خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک