رئیس پلیس فتا آذربایجان شرقی:

باند بزرگ اسکیمر در قالب میوه فروشی سیار متلاشی شد

1404/12/05 - 15:54 - کد خبر: 156700 نسخه چاپی

نصر: رئیس پلیس فتا آذربایجان شرقی از شناسایی و انهدام باند بزرگ اسکیمری در شهرستان بناب خبر داد و گفت: اعضای این باند بصورت سيار در ميادين هفتگي شهرستان هاي مختلف اقدام به فروش ميوه نموده و از اين طريق کارت هاي بانکي افراد زيادي را که از آنان خريد انجام مي دادند را کپي و به دنبال آن حساب های بانکی شان را خالی می کردند.

به گزارش نصر؛ سرهنگ "اکبر محمدجعفری" در تشریح این خبر اظهار داشت: برابر شکوائیه های متعدد واصله از هموطنان به پلیس فتا استان و شکایت یکی از شهروندان در پلیس فتا شهرستان بناب و با بیان اینکه که از حساب های بانکی شان  برداشت غیرمجاز صورت گرفته است رسیدگی به موضوع را از پلیس فتا خواستار شدند. 
وی افزود: در راستای رسیدگی به موضوع و احقاق حق شهروندان مالباخته تیمی از کارشناسان پلیس فتا شهرستان بناب تشکیل و پرونده به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت که در بررسی های اولیه مشخص گردید برداشت ها بصورت اینترنتی صورت نگرفته است و کارتهای بانکی قربانیان در اختیار خودشان بوده و از نحوه برداشت کاملا بی اطلاع می باشند.
رئیس پلیس فتا استان بیان داشت: کارشناسان پلیس فتا با تکمیل تحقیقات خود و با بهره گیری از ظرفیت ها و تخصص های پلیسی و همچنین روشهای علمی و فنی موفق به شناسایی اعضای باند کپی کارتهای بانکی شدند.
سرهنگ اکبر محمدجعفری تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع و هماهنگی های صورت گرفته با مقام قضائی تیمی خبره از افسران پلیس فتا شهرستان بناب در یک عملیات غافلگیرانه تعداد 4 نفر از اعضای باند بزرگ اسکیمر را دستگیر و به پلیس فتا منتقل نمودند.
وی تصریح کرد:پس از انتقال اعضای این باند به مقر پلیس فتا در شهرستان بناب، در مواجهه با مستندات و مدارک موجود این مجرمان سایبری به چندین مورد کپی کارت بانکی و کلاهبرداری از مشتریان لب به اعتراف گشودند.
این مقام انتظامی افزود: طبق بررسی های صورت گرفته در ابعاد موضوع و حوزه اقدامات فنی مشخص گردید اعضای این باند در قالب فروش ميوه بصورت سيار در ميادين هفتگي شهرستان هاي مختلف اقدام به کپی کارت بانکی مشتریان نموده و بدین ترتیب به اهداف مجرمانه خود می رسیدند که با هوشیاری افسران سایبری پلیس فتا شهرستان بناب و با همکاری کارشناسان پلیس فتا استان،متهمان در چتر اطلاعاتی این پلیس قرار گرفتند که در این خصوص برای پاسخگویی به قانون، متهمان به همراه پرونده به دادسرا منتقل شدند.
سرهنگ اکبر محمدجعفری به شهروندان و کاربران فضای مجازی توصیه کرد: نکات امنیتی در خصوص رمز کارتهای بانکی را جدی گرفته و تحت هیچ شرایطی رمز خود را در اختیار دیگران نگذارند و در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجه شدند مراتب را از طریق تماس به مرکز فوریت های سایبری به شماره 096380گزارش نمایند.
انتهای پیام/
باند بزرگ اسکیمر در قالب میوه فروشی سیار متلاشی شد نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک