شهردار تبریز :

جام رمضان امسال در ۲۹ رشته برگزار می‌شود/ ورزش سرمایه‌گذاری اثربخش برای محلات تبریز

1404/11/24 - 10:09 - کد خبر: 155993 نسخه چاپی

نصر: شهردار تبریز با تأکید بر لزوم برگزاری پربار مسابقات جام رمضان در سال جاری گفت: این رقابت‌ها در ۲۹ رشته تیمی و انفرادی ویژه بانوان و آقایان در رده‌های مختلف سنی برگزار خواهد شد و علاوه بر رویکرد ورزشی، دارای پیوست فرهنگی نیز خواهد بود.

به گزارش نصر، یعقوب هوشیار در دیدار با ایوب نصیری مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، با اشاره به برگزاری محدود مسابقات جام رمضان در سال‌های گذشته اظهار کرد: امسال باید این مسابقات به شکلی گسترده‌تر و پربارتر برگزار شود تا بتواند پاسخگوی مطالبات شهروندان باشد.
وی افزود: ۲۹ رشته ورزشی به مناسبت ۲۹ بهمن برای این دوره از مسابقات انتخاب شده است که در بخش‌های تیمی و انفرادی و در رده‌های سنی مختلف برای بانوان و آقایان برگزار خواهد شد. این رقابت‌ها صرفاً ورزشی نبوده و با پیوست فرهنگی همراه خواهد بود.
شهردار تبریز با بیان اینکه مسابقات جام رمضان می‌تواند موجب افزایش شور و نشاط اجتماعی شود، تصریح کرد: ۵۲ هفته فرهنگی و ورزشی در مناطق دهگانه تبریز نهادینه شده و شهروندان پیگیر اجرای مستمر این برنامه‌ها هستند؛ به‌گونه‌ای که در صورت وقفه چندروزه نیز مطالبه‌گری می‌کنند.
وی ادامه داد: برخی برنامه‌های ورزشی خیابانی با استقبال گسترده شهروندان و بازتاب قابل توجه در فضای مجازی همراه بوده و همین رویکرد زمینه شناسایی استعدادهای ورزشی را فراهم کرده است، به‌طوری که چندین استعداد جوان و نوجوان از دل همین برنامه‌ها به تیم‌های ملی راه یافته‌اند.
هوشیار تأکید کرد:‌ ارزان‌ترین و اثربخش‌ترین شیوه سرمایه‌گذاری اجتماعی، توسعه مسابقات ورزشی در سطح محلات است و انتظار داریم صدا و سیما در معرفی این استعدادهای جوان و انعکاس مناسب برنامه‌ها همراهی جدی داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای برنامه «افطارلیق» در پارک‌های سطح شهر طی ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: این برنامه که سال‌هاست در تبریز اجرا می‌شود، به الگویی کشوری تبدیل شده و علاوه بر ایجاد فضای معنوی و همدلی، اهداف خیرخواهانه‌ای همچون آزادی زندانیان را نیز دنبال می‌کند. وی در پایان از تعامل و همراهی مدیرکل صداوسیمای استان آذربایجان‌شرقی با مدیریت شهری قدردانی کرد.
در ادامه این دیدار، ایوب نصیری مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با قدردانی از اقدامات شهرداری تبریز در ایام دهه فجر اظهار کرد: با همکاری مطلوب میان شهرداری و صدا و سیما، برای نخستین‌بار موضوع فیبر نوری در برگزاری برنامه‌ها حل شد و امکان ارسال و پخش تصاویر با کیفیت مطلوب فراهم آمد که این امر نشان‌دهنده تعامل مؤثر دو مجموعه است.
وی با تأکید بر اینکه برای تعامل و خدمت به استان آذربایجان شرقی آمده ام، افزود: تبریز در حوزه فرهنگی و اطلاع‌رسانی ظرفیت‌ها و فرصت‌های گسترده‌ای برای کار و تولید محتوا دارد و می‌توان با برنامه‌ریزی مشترک از این ظرفیت‌ها بهره‌برداری کرد.
نصیری با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر توسعه ورزش همگانی و قهرمانی تصریح کرد: شهرداری صرفاً یک نهاد خدماتی نیست بلکه نهادی اجتماعی و فرهنگی است و صدا و سیما نیز در کنار مدیریت شهری برای امیدآفرینی در جامعه ایفای نقش خواهد کرد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان خاطرنشان کرد: جامعه از صدا و سیما همانند شهرداری انتظار عملکرد مؤثر دارد و این دو مجموعه در کنار یکدیگر می‌توانند در ارتقای جایگاه تبریز و آذربایجان شرقی در سطح ملی و حتی بین‌المللی نقش‌آفرین باشند.
وی در پایان از آمادگی کامل رسانه استانی برای پوشش خبری و پخش برنامه‌های مرتبط با مسابقات جام رمضان خبر داد و بر تداوم همکاری‌های مشترک تأکید کرد.
انتهای پیام/
جام رمضان امسال در ۲۹ رشته برگزار می‌شود/ ورزش سرمایه‌گذاری اثربخش برای محلات تبریز منابع محلی

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک