بازداشت ۹ محکوم متواری در تبریز

1404/10/30 - 20:36 - کد خبر: 154854 نسخه چاپی

نصر: فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از دستگیری ۹ محکوم متواری با محکومیت مالی به ارزش ۴۵ میلیارد توسط ماموران کلانتری ۱۸ شهرک امام تبریز خبر داد.

به گزارش نصر، سرهنگ محمد نعمتی با اعلام این خبر بیان کرد: در پی شکایت چند نفر از شهروندان مبنی بر اینکه فردی با عناوین مختلف اقدام به کلاهبرداری از چندین نفر از شهروندان با مضامین سرمایه‌گذاری و خرید کالا کرده و از محل متواری شده، موضوع در دستور کار مأموران کلانتری ۱۸ شهرک امام قرارگرفت.
 
وی افزود: مأموران پس از تحقیقات تخصصی و پلیسی توانستند متهمان را در مخفیگاهشان دستگیر کرده و به کلانتری تحویل دهند.
 
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس در روز سه‌شنبه ۳۰ دی، وی با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مقام قضائی شدند، از شهروندان خواست درصورت داشتن شکایت از متهمان به کلانتری ۱۸ مراجعه کنند.
 
انتهای پیام/
بازداشت ۹ محکوم متواری در تبریز خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک