رئیس دانشگاه تبریز:
دانشگاه از ابتدای انقلاب اسلامی نقش مهمی در وقایع داشته است
1404/10/24 - 22:03 - کد خبر: 154370
نسخه چاپی
نصر: رئیس دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون در مقاطع مختلف، نقش اساسی داشته است و در شکل گیری انقلاب، دفاع مقدس و دیگر مقاطع حساس، نقش آفرین بوده است.
به گزارش نصر، محمدتقی اعلمی روز چهارشنبه در سی و نُهمین سالروز واقعه بمباران ۲۷ دی دانشکده فنی دانشگاه تبریز افزود: سال ۶۵ خط تولید خمپارهی ۱۲۰ برای پشتیبانی از جبهه در دانشکده فنی دانشگاه تبریز راه اندازی شد و دشمن با آگاهی از این موضوع، به منظور شکستن و بر هم زدن این خط پشتیبانی، ناجوانمردانه دست به بمباران دانشگاه تبریز زد و در آن روز ۲۲ تن از دانشجویان و استادان فعال در دانشکده به شهادت رسیدند و عدهای هم مجروح و جانباز شدند.
وی به توطئههای شوم دشمنان که از ابتدای شکل گیری انقلاب تاکنون، بارها و بارها ایران اسلامی را مورد هجمه قرار داده است اشاره کرد و افزود: در آخرین اقدام هم دشمن با برنامه ریزی و اعمال فشارهای اقتصادی و پشت بند آن دامن زدن به اعتراضات و اعتصابات داخلی، قصد داشت با کودتای نظامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی را براندازد که با آگاهی و بصیرت و موقعیت شناسی، مردم راهشان را از آشوبگران و تخریب گران و تروریستهای مسلح جدا کردند و نقشهی شوم دشمنان و بدخواهان نظام را برهم زدند.
انتهای پیام/
خبرگزاری مهر