هاشم امینی مطرح کرد:

اختصاص ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای زیرساخت آبرسانی میانه

1404/10/18 - 09:54 - کد خبر: 153757 نسخه چاپی

نصر: مدیرعامل آب و فاضلاب کشور از اختصاص ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای زیرساخت آبرسانی مساکن ملی و تصفیه خانه میانه خبر داد.

به گزارش نصر، هاشم امینی روز پنجشنبه در جریان سفر به میانه، در جمع مسئولان این شهرستان، با اشاره به اصالت، فرهنگ و سخت کوشی مردم آذربایجان به خصوص میانه، اظهار کرد: شرکت فولاد، ظرفیت بزرگی برای شهرستان است و با تفاهم نامه همکاری و یک مدل مالی برد-برد بخشی از پروژه‌های آبی را پیش خواهیم برد.
وی افزود: تمام درخواست‌های فرماندار ویژه میانه و نمایندگان مردم بررسی و دستورات لازم برای اجرایی شدن صادر می شود.
وی، نخستین گام مصوبات سفر را اختصاص ۲هزار میلیارد ریال جهت توسعه تصفیه خانه شهر میانه عنوان کرد و گفت: فاضلاب روستاهای بالادستی سد گرمی چای نیز از طریق تفاهم مالی بین فولاد انجام خواهد شد.
امینی گفت: مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال نیز برای زیرساخت آبرسانی مساکن ملی اختصاص دادیم و از فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی ارتش نیز درخواست خواهیم کرد اعتبارات ایجاد مجتمع های آبرسانی را افزایش دهند.

ساخت مدول دوم تصفیه خانه شهر میانه و شبکه فاضلاب روستاهای بالادستی گرمی چای خواست مردم میانه
محمدرضا مشایخی، فرماندار میانه نیز گفت: ساخت مدول دوم تصفیه خانه شهر میانه با توجه به گسترش شهر از خواسته‌های شهرستان است و همچنین با توجه به اهمیت سد گرمی چای شبکه فاضلاب روستاهای بالادستی سد از دیگر خواسته‌های مسئولان برای توسعه حوزه آب و فاضلاب است.
وی به مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی ارتش در آبرسانی روستایی اشاره کرد و خواستار ایجاد مجتمع‌های آبرسانی روستایی به خصوص مجتمع‌های آبرسانی آقکند، تکمیل و بهسازی مجتمع آبرسانی شیخدرآباد، تکمیل و بهسازی مجتمع آبرسانی آونلیق و مجتمع آبرسانی کاغذ کنان شد.
وی گفت: شهر ترک نیز در زمینه ساخت ایستگاه پمپاژ و ساخت خط برداشت از سد گرمی چای نیازمند تخصیص اعتبار است.
فرماندار ویژه میانه، اجرای شبکه فاضلاب شهر آقکند و اسلام آباد و ایستگاه راه آهن، مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی شهر میانه و مخزن آب شهر آچاچی و زیرساخت‌های انشعاب و شبکه فاضلاب شهرک مسکن ملی، کوی نهضت سوادآموزی و شهرک ولیعصر را از دیگر نیاز های شهرستان دانست.
وی افزود: با پیگیری‌های نمایندگان و نگاه ویژه آب و فاضلاب و مشارکت فولاد و خیرین امیدواریم شاهد توسعه پروژه‌های آبرسانی و پاسخگوی نیازهای مردم باشیم.

۴۰۰ روستای میانه مشکل آب شرب دارد
مریم عبداللهی، نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی نیز با تأکید بر موقعیت جغرافیایی شهرستان، گفت: میانه را در کتب درسی، جلگه‌ای سر سبز که حدفاصل کوه‌های بزگوش و قافلانکوه قرار گرفته تعریف می‌کنند و نقطه قوت طبیعی شهرستان، منابع سرشار آبی و سه سد بزرگ آیدوغموش و شهریار و گرمی چای بعنوان مزیت نسبی آبیِ این موقعیت را بصورت کاملا متمایز نشان می‌دهد.
وی افزود: در حوزه مدیریت صحیح منابع آبی و همچنین شبکه توزیع آن در حوزه آب شرب، کشاورزی و البته بیشتر در مناطق روستایی که نزدیک به ۴۰۰ روستا را شامل می‌شود، مشکل تأمین آب شرب داریم.
انتهای پیام/
اختصاص ۲هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای زیرساخت آبرسانی میانه خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک