خبر/

کشف هفت هزار تن برنج و روغن از محتکران

1404/10/17 - 17:16 - کد خبر: 153732 نسخه چاپی

نصر: محتکران و مفسدان اقتصادی با حذف ارز ترجیحی درصدد دپو و احتکار کالاهای اساسی و التهاب در بازار هستند؛ پلیس می‌گوید که بر زنجیره تأمین، توزیع و انبار کالاهای اساسی رصد دارد.

به گزارش نصر، در ۱۰ روز گذشته کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی موفق به کشف بیش از ۷ هزار تن انواع کالای اساسی از جمله برنج، روغن و فرآورده‌های گوشتی و ... شدند؛ این خبر را رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا سردار حسین رحیمی می‌گوید.
دو روز پیش هم از دو باند سازمان یافته تعداد ۳۵ محموله آرد قاچاق به میزان ۷۵۲ تن آرد_ در قالب ۱۸ هزار و ۸۰۰ کیسه _ کشف شد.
در ابتدای دی ماه قرارگاه مبارزه با احتکار کالای اساسی به منظور مقابله با هرگونه احتکار و اخلال در نظام تشکیل شد. سردار رحیمی با بیان اینکه ۷۱ متهم در این پرونده ها دستگیر شده‌اند می‌گوید که پلیس امنیت اقتصادی فراجا اجازه نخواهد داد سودجویان و سوداگران اقتصادی امنیت و آرامش بازار را خدشه‌دار کنند.
انتهای پیام/
کشف هفت هزار تن برنج و روغن از محتکران خبرگزاری فارس

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک