المپیاد ورزشی شهرداری‌ ها در اردبیل؛ تبریز قهرمان شد

1404/10/14 - 14:45 - کد خبر: 153448 نسخه چاپی

نصر: سومین دوره المپیاد فرهنگی - ورزشی شهید باکری ویژه کارکنان شهرداری‌های کلان‌شهرهای کشور در رشته تنیس روی میز آقایان در اردبیل با قهرمانی تیم شهرداری تبریز به پایان رسید و تیم میزبان نیز موفق به کسب مقام مشترک سوم شد.

به گزارش نصر، این رقابت‌ها در راستای توسعه ورزش درون‌سازمانی و تقویت روحیه همدلی میان کارکنان با حضور ۱۲ تیم از شهرداری‌های سراسر کشور از جمله اردبیل، تبریز، دامغان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، سقز، اراک، مازندران، بوشهر، اندیشه و خراسان شمالی به میزبانی شهرداری اردبیل برگزار شد.
مراسم اختتامیه این رویداد ورزشی پرشور با حضور محمود صفری، شهردار اردبیل و جمعی از مدیران شهری برگزار و تیم‌ها و نفرات برتر معرفی شدند.
در بخش تیمی، تیم شهرداری تبریز مقام قهرمانی این دوره از المپیاد را کسب کرد و جایگاه دوم به تیم شهرداری اراک اختصاص یافت و تیم‌های شهرداری اردبیل و اصفهان به صورت مشترک مقام سوم را از آن خود کردند.
همچنین تیم شهرداری شهر تهران به عنوان تیم اخلاق رقابت‌ها مورد تقدیر قرار گرفت و در بخش انفرادی نیز مقام اول به جواد بشقه‌ساز از تبریز، مقام دوم به مهدی حسین‌زاده از تبریز و مقام سوم به صورت مشترک به مصطفی خادم از بندرعباس و عمادالدین پارسا از اراک اختصاص یافت.
در پایان آیین اختتامیه با تجلیل از تلاش‌های ورزشکاران برتر تنیس روی میز و عوامل اجرایی، بر توسعه ورزش درون‌سازمانی و ارتقای نشاط اجتماعی و روحیه همکاری میان کارکنان شهرداری‌های کشور تاکید شد.
شهر اردبیل مرکز استان اردبیل با بیش از ۵۵۰ هزار نفر جمعیت در شمال غرب ایران واقع شده و شهرداری این شهر علاوه بر حوزه عمرانی در حوزه های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی نیز فعال است.
انتهای پیام/
المپیاد ورزشی شهرداری‌ ها در اردبیل؛ تبریز قهرمان شد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار