خبر/

روایت شیرین آزادی  بعد از سه سال/ محمد تقی تبریز از زندان ماکو آزاد شد + فیلم

1404/10/12 - 19:39 - کد خبر: 153342 نسخه چاپی

نصر: پس از اطلاع از اینکه محمدتقی، اهل تبریز، به مدت سه سال بدون حتی یک روز مرخصی در زندان ماکو در حبس به‌سر می‌برد و در عین حال قدیمی‌ترین زندانی بند مالی آن مجموعه بود، پیگیری‌ها آغاز شد.

به گزارش نصر، بررسی‌ها نشان داد وی هیچ‌گونه سابقه محکومیت قبلی نداشته و صرفاً به دلیل ضمانت در یک معامله دچار این مشکل شده است.
پس از اخذ شماره حساب ویژه از مدیرعامل محترم ستاد دیه آذربایجان غربی،  سهرابی و انجام مصاحبه تلفنی با مادر زندانی، ایشان با چشمانی اشک‌بار بیان کرد که هر چهار ماه یک‌بار مسیر طولانی تبریز تا ماکو را برای ملاقات فرزندش طی می‌کرده، اما به دلیل ناتوانی مالی و نداشتن سند، امکان مرخصی یا پرداخت بدهی از سوی خانواده وجود نداشته است.
 

این گزارش ضبط و منتشر شد و در کمتر از یک هفته مبلغ ۴۵۵ میلیون تومان با همراهی مردم نیکوکار جمع‌آوری گردید.
همچنین مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان از سوی ستاد دیه به‌صورت بلاعوض تأمین شد.
در نهایت با همراهی و مساعدت رئیس دادگستری، جنگی، بدین ترتیب مقدمات آزادی این جوان تبریزی از زندان ماکو فراهم گردید.
سپاس از همه همراهان و نیک‌اندیشانی که در این مسیر انسان‌دوستانه سهیم بودند.
گفتنی ست، این گزارش با درخواست و رضایت خانواده زندانی ضبط و منتشر شده است.
انتهای پیام/
روایت شیرین آزادی  بعد از سه سال/ محمد تقی تبریز از زندان ماکو آزاد شد + فیلم نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک