خبر/
دستگیری قاتل متواري در کمتر از ۶ ساعت در تبريز
1404/09/26 - 22:28 - کد خبر: 152304
نسخه چاپی
نصر: رئيس پليس آگاهي استان از دستگيري قاتل متواري در کمتر از ۶ ساعت در تبريز خبر داد .
به گزارش نصر، سرهنگ "محمدتقي سلطاني "در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري پليس بيان داشت : در پي وقوع يک فقره درگيري منجر به قتل مرد جوان در تبريز، بررسي موضوع بلافاصله در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم جنایی پليس آگاهي استان قرار گرفت .
وي افزود:با بررسي هاي انجام گرفته مشخص شد ، مقتول با فردی میانسال در یکی از محلات تبریز و در پي مشاجره لفظي و اختلافات خانوادگی با ضربات چاقو مضروب و به دلیل شدت جراحات وارده در محل فوت و قاتل نیز متواري مي گردد.
سرهنگ سلطاني تصريح کرد : ماموران با اشراف اطلاعاتي ، انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مرجع قضایی محل اختفاي متهم را شناسایی و در يک عمليات منسجم و غافلگيرانه در کمتر از ۶ ساعت قاتل را در مخفيگاهش دستگیر کردند.
رئيس پليس آگاهي استان در پايان خاطر نشان کرد : قاتل در تحقيقات پليسي پس از مواجهه با شواهد و مدارک به بزه ارتکابي ( قتل ) معترف و انگيزه خود را اختلافات خانوادگی با مقتول عنوان که ضمن تشکيل پرونده ، جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضايي معرفي شد .
انتهای پیام/
نصر