خبر/
استان های پیشرو در نصب نیروگاه های خورشیدی و بادی کدامند
1404/09/11 - 09:29 - کد خبر: 151297
نسخه چاپی
نصر: سرعت رشد انرژی های تجدیدپذیر در کشور در استان های مختلف از روندهای متفاوتی برخودار است به گونه ای که تعدادی در نصب نیروگاه های خورشیدی و تعدادی در نصب نیروگاه های بادی پیشرو شده اند.
به گزارش نصر، تلاش دولت چهاردهم برای بهره گیری از انرژی های تجدیدپذیر با هدف رفع بخشی از ناترازی برق و نیز کاهش مشکلات زیست محیطی سبب شده توسعه این نوع انرژی در کشور از رشد کم نظیری برخوردار شود.
براین اساس و با توجه به مجموع اقدام هایی که در راه توسعه ای نوع انرژی برداشته شده است ظرفیت آنها از سه هزار مگاوات عبور کرده و می رود تا هدف ۵ هزار مگاوات تاپایان امسال را محقق سازد.
در این میان وضعیت استان های مختلف در این زمینه نیز متفاوت است. برخی استان ها پیشرو در استفاده از انرژی خورشیدی و برخی نیز پیشرو در انرژی بادی شده اند.
در مجموع ۱۰ استان شامل اصفهان، یزد، مرکزی، کرمان، قزوین، خراسان رضوی، البرز، فارس، آذربایجان شرقی و سمنان استان های پیشرو در نصب نیروگاه های تجدیدپذیر به شمار می روند.
استان اصفهان با ۳۴۷.۸۵ مگاوات مقام نخست استان های پیشرو در ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر را دارد؛ این استان با ۳۳۱.۸۵ مگاوات نیز مقام نخست ظرفیت نیروگاه های خورشیدی را به خود اختصاص داده است.
استان یزد با ۳۱۸.۵۸ مگاوات ظرفیت دومین استان پیشرو در بخش انرژی خورشیدی است.
استان های مرکزی با ۲۸۵.۲۲ مگاوات، کرمان با ۲۷۰.۸۱ و خراسان رضوی با ۱۳۹.۱۵ مقام های سوم تا پنجم استان های پیشرو در نصب نیروگاه های خورشیدی را از آن خود کرده اند.
استان های پیشرو در نیروگاه بادی
در بخش نیروگاههای بادی در سال های اخیر سرمایه گذاری ها چندان ملموس نبوده است و طبق آخرین آمار استان قزوین با داشتن ۱۶۴.۷ مگاوات پیشرو در نیروگاه های بادی ایران است.
استان آذربایجان شرقی با ۵۱.۹۸ مگاوات، خراسان رضوی با ۵۱.۳۰ مگاوات، سیستان و بلوچستان با ۵۰ مگاوات و گیلان هم با ۴۴.۰۲ مگاوات استان های بعدی در توسعه استفاده از نیروگاه های بادی قراردارند.
نیروگاه های خورشیدی کشور در هفت ماه نخست امسال یک هزار و ۴۵۴ میلیون کیلووات و نیروگاه های بادی نیز در این مدت ۷۱۲ میلیون کیلووات ساعت تولید برق داشته اند.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا