خبر/

طلایی که آهن از آب در آمد/ کشف لاستیک‌های قاچاق در مرند

1404/08/17 - 15:35 - کد خبر: 149661 نسخه چاپی

نصر: رئیس پلیس آذربایجان شرقی از دستگیری دو نفر کلاهبردار حرفه‌ای و سابقه‌دار طلاجات و کشف سه فقره پرونده به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در تبریز خبر داد .

به گزارش نصر، سردار  علی محمدی در گفت و گویی پلیس اظهارکرد: در پی وقوع چند فقره تغییر در جنس طلاجات در تبریز ، بررسی موضوع بلافاصله در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت .
وی گفت: پلیس آگاهی با اشراف اطلاعاتی و انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مقام قضایی موفق به شناسایی محل اختفای متهمان شده و در یک عملیاتی منسجم و غافلگیرانه متهمان را در مخفیگاهشان دستگیری کرده و به مقر انتظامی دلالت دادند.
وی افزود: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده به سه فقره کلاهبرداری با شگرد قرار دادن فلزات دیگر در داخل طلای آب شده به وزن حدود ۳۰۰  گرم به ارزش ۳۰ میلیارد ریال و فروش آن به شهروندان  اعتراف کردند و در نهایت پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

کشف لاستیک های قاچاق 40 میلیاردی در  مرند  
 فرمانده انتظامی استان همچنین از کشف لاستیک‌های قاچاق به ارزش 40 میلیارد ریال در شهرستان مرند خبر داد.
وی در تشریح این خبر اظهار کرد: ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان مرند در پی کسب خبری مبنی بر دپوی کالای قاچاق، به اتفاق ماموران اداره صنعت و معدن و سربازان گمنام امام زمان(ع) در سپاه، برای بررسی بیشتر به محل مورد نظر اعزام شدند.
محمدی افزود: ماموران در بازرسی از محل مذکور، تعداد 234 حلقه لاستیک قاچاق کشف کردند که برابر اعلام کارشناسان با توجه به عدم ثبت در سامانه انبارهای اداره صنعت و معدن، اقلام مکشوفه، قاچاق محسوب شده و طبق ارزشیابی به عمل آمده، ارزش تقریبی این محموله 40 میلیارد ریال برآورد و در این راستا یک متهم نیز دستگیر شد.
 فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد، از شهروندان درخواست کرد: با ارائه اطلاعات خود در خصوص قاچاقچیان کالا به مرکز فوریت های پلیس110در حمایت و پشتیبانی از تولید ملی سهیم باشند.
انتهای پیام/
طلایی که آهن از آب در آمد/ کشف لاستیک‌های قاچاق در مرند خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار