سردار صابر عباس زاده؛

افزایش تصادفات جاده ای هشترود نگران کننده است

1404/07/30 - 11:07 - کد خبر: 148419 نسخه چاپی

نصر: جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی با اشاره به روند رو به افزایش تعداد تصادت در جاده های شهرستان هشترود، گفت: آمارهای موجود بسیار نگران کننده است.

به گزرش نصر، سردار صابر عباس زاده روز چهارشنبه در آیین معارفه فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان هشترود، با تاکید بر حذف نقاط حادثه خیز منطقه، اظهار کرد: پارسال در حوادث جاده ای ۱۲ نفر فوتی در این شهرستان گزارش شد، اما متاسفانه این رقم در ۶ ماهه امسال به ۲۱ نفر افزایش یافت و این شهرستان در تصادفات جاده ای افزایش چشمگیری دارد.
به گفته وی شهرستان هشترود با ۲۲ درصد کاهش سرقت در ۶ ماهه اول امسال روبرو بوده است.
عباس زاده با بیان اینکه امنیت به فرهنگ مردم این شهرستان برمی گردد که جرائم پایینی نسبت به سایر شهرستان‌ها دارند، افزود: خانواده کنترلی و فرهنگ بالا باعث کاهش جرائم در شهرستان هشترود شده است.
وی ادامه داد: شهرستان هشترود زیر یک درصد جرایم استانی را به خود اختصاص داده و جزء شهرستان های امن آذربایجان شرقی است.
عباس زاده مقابله و برخورد با اراذل و اوباش را جزء خطوط قرمز پلیس برشمرد و گفت : برخورد با فروشندگان مواد مخدر چه خرده و چه عمده فروشی تشدید خواهد یافت.
جانشین فرماندهی انتظامی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در جنگ ۱۲ روزه مردم و سایر نیروهای مسلح در کنار هم بودند و به نوعی رزمایش فراجا بود، یادآور شد: برای هر سناریوی دیگر دشمن آمادگی کامل داریم و در این جنگ همه در کنار هم بودیم و هستیم و این مقطع فرصت طلایی بود.
عباس زاده گفت: سازمان انتظامی و پلیس یک سازمان ارزشی است و خدا محور کار می کنیم و به لطف خدا امروز پناهگاه و تکیه گاه همه آحاد مردم هستیم.
فرماندار شهرستان هشترود هم گفت: این شهرستان در کاهش سرقت نسبت به مشابه سال گذشته جزء شهرستان های برتر استان بوده است.
ابراهیم حسنی افزود: در جنگ ۱۲ روزه نیروهای نظامی و انتظامی فراتر از قانون و وظایف خود خدمت کردند و پای کار بودند و جانفشانی آنها در بعد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مشهود بود.
به گزارش نصر، در این آیین از خدمات هفت ساله سرهنگ کلام الله ابراهیمی قدردانی و سرهنگ رضا داداشی به مدت سه سال به عنوان فرمانده نیروی انتظامی شهرستان هشترود معارفه شد.
انتهای پیام/
افزایش تصادفات جاده ای هشترود نگران کننده است خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار