وزیر فرهنگ:

حوزه مدولباس عاملی برای تقویت روابط کشورهاست

1398/11/28 - 17:08 - کد خبر: 14737 نسخه چاپی

نصر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی لباس را سمبل هویت کشورها عنوان کرد و گفت:‌ حوزه مد و لباس عامل مهمی در تقویت روابط و تعامل بین کشورها محسوب می‌شود.

به گزارش نصر به نقل از ایرنا، سید عباس صالحی عصر دوشنبه با حضور در محل برپایی نهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در بوستان گفتگو، از بخش‌های مختلف این رویداد فرهنگی و هنری بازدید و با توضیحات ارائه شده سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مدو لباس کشور و رئیس این دوره جشنواره ، در جریان روند برگزاری این رویداد قرار گرفت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را در این بازدید سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزیر، سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و علی‌اصغر کاراندیش معاون حقوقی،‌پارلمانی و امور استانهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی محمدعلی کیانی دبیر بخش بین‌الملل نهمین جشنواره مد و لباس فجر همراهی کردند.

تقویت روابط کشورها با مد و لباس
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن خوشامدگویی به حاضران، گفت: حوزه مد و لباس یکی از حوزه های مهم است که می تواند ارتباط بین کشورهای را تقویت کند زیرا لباس سمبل هویت کشورها است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ابراز امیدواری کرد: حضور کشورهای مختلف در این رویداد بتواند فضایی برای نزدیکی روابط بین فرهنگ ها و کشورها باشد.
به گفته صالحی، این آغاز راه است که باید دست در دست هم آن را تقویت و با استفاده از همه ظرفیت ها و توانمندیها گامهای اساسی و رو به جلو برداریم.

تاکید بر اقتصاد حوزه مدولباس
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در حاشیه این بازدید با اشاره به حضور فعالان حوزه پوشاک خارجی در این رویداد، گفت: بخش کارگاه های دوخت لباس های سنتی بسیار مورد توجه قرار گرفت و افراد زیادی در این فضا توانستند با شیوه دوخت لباس ها آشنا شوند.
سیده مرضیه شفاپور با تاکید بر اقتصاد این حوزه، گفت: تلاش های زیادی انجام شد تا بتوانیم تولید کنندگان و طراحان را به یکدیگر نزدیک کنیم و موانع پیش رو را برای ارتباط بخش های وابسته به یکدیگر برداریم.
وی راه اندازی پاویون بخش رسانه را یکی از رویکردهای جدید این رویداد معرفی کرد و افزود: تعامل خوبی با رسانه ها در این روزها وجود داشت و تلاش کردیم تا ارتباط مردم با این رویداد گسترده شود.
طراحی لباس، طراحی پارچه، طراحی جواهرات و زیورآلات، طراحی کیف و کفش، مسابقه زنده طراحی (ایده تا اجرا)، لباس اجتماع بانوان، طراحی محصولات عفاف و حجاب، لباس اجتماع آقایان، طراحی پارچه، طراحی کیف و کفش، طراحی زیورآلات ازجمله بخش‌های رقابتی و ویترین ملی لباس، ویترین ملی زیورآلات و ویترین ملی کیف و کفش و همچنین بخش بین‌الملل ازجمله بخش‌های غیر رقابتی این دوره از جشنواره است.

نهمین دوره جشنواره بین المللی مد و لباس فجر در یک نگاه
نهمین دوره از جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر با هدف نگاهی نو به بازار، ایجاد فضای رقابتی سالم بین طراحان عرصه مد و لباس، تشویق طراحان به ارائه طرح و الگوهای به‌روز و نوآورانه، کمک به ارتقای سطح حوزه طراحی با الهام از نمادهای هنر ایرانی اسلامی و کشف استعدادهای نو با موضوع ویژه «فر گلستان» با حضور فعالان حوزه مد و لباس در محل بوستان گفتگو آغاز به کار کرد.
در این دوره، بالغ بر هفت هزار و ۷۳۴ اثر در بخش‌های مختلف به دبیرخانه این رویداد رسید که در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار می‌شود.
بخش بین‌الملل این دوره از جشنواره نیز در کنار سایر بخش‌ها نیز به میزبانی بوستان گفتگو برگزار شده است که بالغ‌ بر ۲۰ کشور برای حضور در جشنواره اعلام آمادگی کردند و  درنهایت آثاری از ۹ کشور بنگلادش، افغانستان، اسلوونی، ترکیه، عراق، عمان، ایتالیا، هند و اندونزی به نمایش در آمده است.
نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر ۲۴ بهمن ماه با حضور سیده مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، علی‌اصغر کاراندیش معاون حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر کشور اندونزی در ایران، دبیران، هیئت داوران و ستاد اجرایی نهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر و جمعی از فعالان عرصه مد و لباس کشور فعالیت خود را در بوستان گفتگو آغاز به کار کرد و تا فردا ۲۹ بهمن ماه در همین مکان میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.
انتهای پیام/
حوزه مدولباس عاملی برای تقویت روابط کشورهاست خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار