خبر/
صنایع غذایی سهند؛ نیمقرن تجربه و نوآوری در تولید + فیلم
1404/07/06 - 11:38 - کد خبر: 146426
نسخه چاپی
نصر: «سجاد قنبری»، مدیرعامل صنایع غذایی سهند (نخودی نمکی)، با اشاره به تاریخچه این مجموعه گفت: پدرم در سال ۱۳۵۱ نخستین واحد را در تهران با تولید کیک و تأمین تغذیه مدارس راهاندازی کرد. در سال ۱۳۵۵ دومین واحد در تبریز تاسیس شد و سپس در سال ۱۳۶۷ تبدیل به کارخانه نخودی نمکی گردید.
به گزارش نصر، سجاد قنبری افزود: امروز محصولات ما شامل انواع فرآورده های کاکائو شامل شکلات وانواع دراژه ، غلات صبحانه، اسنک نمکی ، کیک و نوشیدنی است و برای نخستین بار در تبریز محصولی بنام فینگربار کلیک را تولید کردیم. طی یک سال گذشته نیز ۶ خط شکلات جدید راهاندازی و به مرحله تولید رساندیم و در حال حاضر نیز مشغول راه اندازی خطوط جدید هستیم.
قنبری افزایش تولید بصورت کمی و کیفی ، خلاقیت در راه اندازی خطوط جدیدو صادرات را معیار انتخاب این مجموعه بهعنوان واحد نمونه دانست و در بیان چالشها گفت: مشکلات هر روز تغییر میکنند، اما بوروکراسی غلط همچنان مانع اصلی صنعت است. تولید یک موجود زنده است که امروز بیمار شده و باید با مدیریت تیمی ، درست درمان شود. رفع چالشها نیازمند اصلاحات جدی در عمل و نه صرفا حرف ، در ساختارها است.
انتهای پیام/
نصر