مدیر جهاد کشاورزی هشترود:

هشترود قطب تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی است

1404/07/01 - 22:26 - کد خبر: 146049 نسخه چاپی

نصر: مدیر جهاد کشاورزی هشترود از تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان خبر داد و گفت: این منطقه یکی از قطب‌های اصلی و مهم تولید گوشت سفید در آذربایجان شرقی است.

به گزارش نصر، محمد علیزاده روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت سفید در هشترود، اظهار کرد: هم‌اکنون تعداد ۳۶ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۷۶۱ هزار و ۱۰۰ قطعه در شهرستان هشترود در حال فعالیت است که رقم بسیار قابل توجهی به شمار می رود.
به گفته وی بیش از ۷۰ درصد تولیدات گوشت مرغ شهرستان هشترود به سایر شهرهای آذربایجان شرقی عرضه می‌شود.
علیزاده با اشاره به آمار جوجه‌ریزی در ۶ ماهه نخست امسال در هشترود، ادامه داد: در این مدت تعداد ۶۵ مرغداری گوشتی با ظرفیت یک‌ میلیون و ۴۹۳ هزار و ۴۲۰ قطعه جوجه‌ریزی داشته‌اند و به‌ طور متوسط ماهانه حدود ۲۵۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در این واحدها انجام شده است.
وی افزود: در همین مدت ۶ هزار و ۷۵۰ تن نهاده ذرت و سویا به مرغداری‌های گوشتی شهرستان هشترود ارسال و در واحدهای تولیدی مصرف شده است.
علیزاده با اشاره به اینکه امسال ۲ واحد غیرفعال مرغداری یکی پس از ۱۵ سال و دیگری بعد از سه سال وقفه در تولید و تعطیلی، فعالیت خود را از سر گرفته‌اند، گفت: فعال شدن این ۲ واحد گامی مثبت در راستای افزایش تولید، خودکفایی و ایجاد اشتغال در شهرستان محسوب می‌شود.
وی با تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر فعالیت واحدهای مرغداری ها، یادآور شد: تعداد جوجه‌ریزی در واحدها و فرآیند عرضه مرغ با رصد، پایش و بازدیدهای مشترک کارشناسان اداره بهبود تولیدات دامی، تنظیم بازار و دامپزشکی کنترل و مدیریت می‌شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان هشترود با جمعیت ۶۰ هزار نفر در فاصله ۱۰۰ کیلومتری مراغه و ۱۲۰ کیلومتری مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد و یکی از مناطق مهم کشاورزی و کشت غلات در استان به شمار می رود.
انتهای پیام/
هشترود قطب تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی است خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار