شهردار تبریز:

تجهیز زیرساخت‌های هوشمند تبریز نیازمند ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است

1404/06/20 - 10:42 - کد خبر: 144988 نسخه چاپی

نصر: شهردار تبریز گفت: پروژه‌های هوشمندسازی شهری برای کاهش ترافیک و بهبود کیفیت زندگی به حمایت مالی دولت و اتحادیه‌ها نیاز دارد.

به گزارش نصر، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در گفت‌وگو با خبرنگاران در محل شهرداری تبریز با بیان اینکه تجهیز زیرساخت‌های مرکز مدیریت هوشمند شهری نیازمند ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه است، اظهار داشت: مکانیسم هوشمندسازی شهر نیازمند همکاری دولت و اتحادیه‌های فعال در این حوزه است تا شاهد کاهش ترافیک شهری باشیم.وی خاطرنشان کرد: از ۱۸ نهاد دخیل در حوزه ترافیک‌ شورای شهر و شهرداری به وظایف خود عمل‌کرده‌اند.شهردار تبریز با اشاره به اقدامات مدیریت شهری در حوزه هوشمندسازی یادآور شد: اجرای مطالعات جامع ترافیک شهری، فعالیت اپلیکیشن تبریزاپ، اجرای فیبر نوری، نصب ۱۲۰۰ دوربین ثبت تخلفات ترافیکی و احداث مرکز مدیریت هوشمند شهری، از اقدامات شاخص مدیریت شهری در حوزه هوشمندسازی در دوره فعلی است.
وی متذکر شد: مهم‌ترین بحث در حوزه هوشمندسازی، فرهنگ‌ سازی است و مردم باید بدانند که در این بستر صرفه‌جویی در وقت و هزینه صورت می‌گیرد.هوشیار از عقد قرارداد ۵۰۰ میلیارد تومانی برای خرید خودروهای مکانیزه خبر داد و خرید جاروب را در برنامه کاری شهرداری دانست.وی همچنین از تعیین تکلیف سوله‌های پارک باغشمال خبر داد و گفت: تمامی سوله‌های پارک باغشمال تعیین تکلیف شده و کارکرد فرهنگی خواهند داشت و تنها یک مورد باقی چ‌مانده است که بزودی تعیین تکلیف خواهد شد.
انتهای پیام/
تجهیز زیرساخت‌های هوشمند تبریز نیازمند ۱۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری است خبرگزاری فارس

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار