مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران خبر داد:

نوسازی شبکه ریلی کشور با ریل‌های طویل

1404/06/14 - 11:24 - کد خبر: 144655 نسخه چاپی

نصر: مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از نوسازی ۱۶۰ کیلومتر از شبکه ریلی کشور با ریل‌های طویل خبر داد.

به گزارش نصر، جبار علی ذاکری گفت:نوسازی شبکه ریلی کشور با ریل‌های طویل در قالب ۱۱ بلاک در مسیر‌های شمال غرب، شمال شرق و مسیر اصفهان در حال اجراست.
 وی اضافه کرد: در این طرح ریل‌های ۱۰۸ متری جایگزین ریل‌های ۱۸ متری می‌شود. 
مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت:این طرح در آذربایجان شرقی در ۶۰ کیلومتر از مسیر‌ها در حال اجراست. 
ذاکری گفت: از نظر ایمنی، جوش و سیر حرکت این روش بسیار مقرون به صرفه و از نظر ایمنی بسیار مطمئن است.
 معاون فنی راه آهن کشور نیز گفت: با تعویض ریل‌های ۱۸ متری سرعت قطار‌ها از ۸۰ کیلومتر به ۱۲۰ کیلومتر در ریل‌های ۱۰۸ متری افزایش خواهد یافت.
 سید مصطفی داودی گفت: افزایش کیفیت جوشکاری، سرعت اجرا و هزینه‌های کم از مزایای نصب ریل‌های طویل است. 
معاون فنی راه آهن کشور اضافه کرد: در این روش سرعت اجرای طرح و کیفیت افزایش می‌یابد. 
مدیر کل راه آهن آذربایجان شرقی نیز گفت: عملیات نصب ریل‌های طویل ۱۰۸ متری به طول ۶۰ کیلومتر و با اعتبار ۸۰ میلیارد تومان اعتبار از خرداد ماه در استان آغاز شده است. 
علیرضا سلیمانی افزود: این طرح در پنج بلاک از مسیر‌های ریلی استان در حال اجراست. 
مدیر کل راه آهن آذربایجان شرقی گفت: برای نخستین بار ساخت ریل‌های طویل به صورت کارگاهی در ایستگاه سراجو درحال اجراست.
انتهای پیام/
نوسازی شبکه ریلی کشور با ریل‌های طویل نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار