خبر/
خاموشي ۹ دستگاه ماينر ۹ميليارد ریالی در تبریز
1404/06/13 - 22:09 - کد خبر: 144642
نسخه چاپی
نصر: جانشین انتظامي تبریز از خاموشي ۹ دستگاه تهيه ارز ديجيتال غير مجاز به ارزش ۹ ميليارد ريال دراین شهرستان خبر داد.
به گزارش نصر، سرهنگ "اکبر ابراهیم زاده" اظهار داشت: در پي کسب خبري مبني بر نگهداري و استفاده غيرمجاز از دستگاههاي استخراج ارز ديجيتال در یک ساختمان خالی از سکنه ، رسيدگي به موضوع در دستور کار مأموران اين شهرستان ها قرار گرفت.
وي در ادامه گفت: مأموران با کلانتری ۲۶ باغمیشه با هماهنگي قضائي و با همکاري اداره برق شهرستان هاي موصوف به محل مورد نظر اعزام و در بازرسي، تعداد ۹ دستگاه استخراج ارز ديجيتال قاچاق و ساير تجهيزات مرتبط با آن را کشف کردند.
جانشین انتظامي تبريز با بيان اينکه کارشناسان مربوطه ارزش ريالي ماينرهاي کشف شده را ۹ ميليارد ريال برآورد کردند، افزود: در اين رابطه ۲ نفر متهم دستگير و پس از تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني تحويل مرجع قضايي شد.
انتهای پیام/
نصر