خبر/

خاوران؛ قطب جدید مراکز درمانی در تبریز

1404/06/09 - 08:49 - کد خبر: 144352 نسخه چاپی

‏نصر: شهردار منطقه ۹ تبریز، با اشاره به روند توسعه خدمات درمانی در این منطقه گفت: شهرک خاوران به‌زودی به قطب مراکز درمانی در تبریز تبدیل خواهد شد و در حال حاضر ۵ مرکز خدمات درمانی مهم در این محدوده در حال ساخت و بهره‌برداری هستند.

‏‎به گزارش نصر، اکبردنیادوست با اعلام این خبر افزود: بیمارستان کودکان مردانی آذر، بیمارستان تخصصی چشم‌پزشکی مهر، مرکز درمانی هموفیلی، و مرکز جامع بیماران مبتلا به سرطان از جمله پروژه‌های مهمی هستند که بخشی از آن‌ها به بهره‌برداری رسیده و بخشی دیگر در مراحل پایانی ساخت قرار دارند.
‏‎وی خاطرنشان کرد: وجود این مراکز علاوه بر پاسخگویی به نیازهای شهروندان، بار ترافیکی مرکز شهر را نیز کاهش می‌دهد و نقش مهمی در توزیع عادلانه خدمات درمانی ایفا خواهد کرد.
‏‎دنیادوست در پایان با اشاره به نگاه ویژه شهردار تبریز به توسعه خدمات سلامت در این شهرک تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای ساخت شهرک سلامت در خاوران با حمایت و نگاه ویژه شهردار محترم تبریز در دستور کار قرار دارد و این اقدام گامی مهم در ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی تبریز خواهد بود.
انتهای پیام/
خاوران؛ قطب جدید مراکز درمانی در تبریز نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار