وزیر آموزش و پرورش:

مدارس از اول مهرماه به‌شکل حضوری آغاز می‌شود

1404/06/05 - 14:12 - کد خبر: 144133 نسخه چاپی

نصر: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت استخدام معلمان جدید گفت: در آستانه آغاز سال تحصیلی، استخدام ورودی‌های جدید و معلمان از دانشگاه فرهنگیان در حال انجام است.

به گزارش نصر، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آغاز سال تحصیلی یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها و رویدادهای ملی است که در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت استخدام معلمان جدید، گفت: در آستانه آغاز سال تحصیلی، استخدام ورودی‌های جدید و معلمان از دانشگاه فرهنگیان در حال انجام است.
کاظمی افزود: تلاش ما بر این است که مراحل ارزیابی تکمیلی این استخدام‌ها به سرعت انجام شود تا بتوانیم ۳۰ هزار معلم را در کلاس‌های درس مستقر کنیم و از این ظرفیت حداکثر بهره‌برداری را داشته باشیم.
انتهای پیام/
مدارس از اول مهرماه به‌شکل حضوری آغاز می‌شود خبرگزاری مهر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار