صبح امروز در حاشیه جلسه فوق‌العاده علنی شورای شهر/

شورا بی‌تفاوت به جلسه علنی! / حل مشکلات مردم برای برخی اولویت ندارد + فیلم

1404/06/05 - 10:45 - کد خبر: 144113 نسخه چاپی

نصر: دویست‌وهفتادوهفتمین جلسه فوق‌العاده علنی شورای اسلامی شهر تبریز صبح امروز چهارشنبه ۵ شهریور در حالی برگزار شد که تنها ۷ عضو در صحن شورا حاضر بودند.

به گزارش نصر، جلسه فوق‌العاده علنی شورای شهر تبریز امروز با غیبت ۶ نفر از اعضا برگزار شد؛ موضوعی که بار دیگر انتقادها نسبت به بی‌توجهی برخی اعضا به وظایف قانونی‌شان را پررنگ‌تر کرد.


"روح الله ‌رشیدی" عضو شورای شهر، در این نشست با گلایه از تکرار این روند گفت: برخی اعضا که پیش‌تر برای تشکیل جلسات فوق‌العاده اصرار داشتند و حتی ثانیه‌شمار برای برگزاری جلسات گذاشته بودند، امروز بدون هیچ اطلاع قبلی غایب هستند. این موضوع باید به‌طور قانونی پیگیری شود.
او تأکید کرد اعضای غایب حتی می‌توانستند پس از حضور در جلسه، برنامه‌های شهرداری را دنبال کنند، اما اولویت را به مسائل دیگر داده‌اند.
"روح الله دهقان‌نژاد" دبیر شورای شهر، نیز غیبت گسترده را مصداق بارز اختلال در جلسات دانست و خواستار پیگیری موضوع توسط هیئت‌رئیسه شورا شد.
وی افزود: در این جلسه نیز قرار بود شهرداری برای خبرنگاران حاضر هدایایی تدارک ببیند که این وعده عملی نشد.

بر اساس این گزارش، رسول برگی، حکیمه غفوری، کاظم زعفرانچی‌لر، علی باغبان، اسماعیل چمنی و علی راستی در این جلسه غیبت داشتند. گفتنی است باغبان، راستی و چمنی پیش‌تر مرخصی خود را اعلام کرده بودند، اما سایرین بدون اطلاع قبلی حاضر نشدند.
انتهای پیام/
شورا بی‌تفاوت به جلسه علنی! / حل مشکلات مردم برای برخی اولویت ندارد + فیلم محمدرضا اخگرگداز

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار