خبر/

پوشش اینترنت در روستاهای مراغه به ۹۵ درصد رسید

1404/06/04 - 13:10 - کد خبر: 144057 نسخه چاپی

نصر: با بهره برداری چندین طرح مخابراتی و ارتباطی در مراغه، پوشش اینترنت در روستاهای این شهرستان به بیش از ۹۵ درصد رسید.

به گزارش نصر، همزمان با سومین روز از هفته دولت و با حضور فرماندار تعداد ۶ سایت و سکوی تجهیزاتی همراه اول و ایرانسل در مناطق روستایی مراغه به بهره برداری رسید که امکان دسترسی بیشتر و بهتر به اینترنت و مکالمه تلفن همراه در بین روستاییان را فراهم می کند.
رییس مخابرات شهرستان مراغه در آیین بهره برداری از این طرح ها که به صورت نمادین در روستای محسن آباد برگزار شد، گفت: از مجموع طرح های افتتاحی فوق تعداد چهار سایت مربوط به شرکت همراه اول و ۲ سایت نیز به شرکت ایرانسل تعلق دارد که برای راه اندازی هر کدام از آنها اعتباری معادل ۱۷۰ میلیارد ریال از سوی دولت هزینه شده است.
محمدتقی جودی افزود: همچنین تعداد ۶ طرح ارتقای کیفیت سایت های مخابراتی در مناطق روستایی مراغه با به اتمام رسید و قرار است تعداد چهار طرح ارتقایی نیز با تامین اعتبارات لازم طی هفته های آینده اجرایی شود.
به گفته وی، طرح های مخابراتی شهرستان مراغه در تعداد ۱۵ روستا امروز افتتاح شد که در مجموع ۷۲۸ میلیارد ریال برای آنها سرمایه گذاری شده است.
جودی یادآور شد: با بهره برداری از ۲ سایت همراه اول و ایرانسل در مراغه، تمامی روستاهای این شهرستان تحت پوشش قرار می گیرد و هیچ نقطه کوری در منطقه باقی نخواهد ماند.
شهرستان مراغه حدود ۱۷۰ روستا با جمعیتی معادل ۹۰ هزار نفر دارد.
این شهرستان به عنوان دومین شهرستان بزرگ آذربایجان شرقی با جمعیت ۲۸۰ هزار نفر در کنار رودخانه صوفی‌چای و در دامنه جنوبی کوه سهند واقع شده است که در فاصله ۱۳۵ کیلومتری جنوب تبریز قرار دارد.
انتهای پیام/
پوشش اینترنت در روستاهای مراغه به ۹۵ درصد رسید خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار