معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور؛

تولید روزانه پسماند در کشور به ۵۵ هزار تُن می‌رسد/نیاز به اقدام اساسی برای تفکیک از مبدا

1404/05/29 - 22:21 - کد خبر: 143757 نسخه چاپی

نصر: معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به تولید روزانه ۵۵ هزار تن پسماند در کشور گفت: د حال حاضر فقط پنج درصد به صورت تفکیک از مبدا است که باید برای ارتقاء این شاخص اقدامات اساسی صورت گیرد.

به گزارش نصر، کوروش امیدی پور روز چهارشنبه در جلسه کارگروه نظارت بر حقوق عامه با موضوع کنترل مخاطرات زیست محیطی در حوزه مدیریت پسماند، افزود: از کل پسماند تولیدی در کشور ۴۵ هزار تن شهری و ۱۰ هزار تن روستایی است که باید همه این میزان به صورت مستمر مدیریت شود.
وی با یادآوری اینکه ۴۲ سایت پردازش پسماند در کشور وجود دارد، گفت: میزان توفیق در جلوگیری از دفن زباله ۳۰ درصد بوده و ۷۰ درصد آن دفن می‌شود.
معاون سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور درباره مشکلات دفن پسماند اظهار کرد: آلودگی منابع خاک، عوارض مربوط به سلامتی در جامعه و اختصاص زمین‌های با مساحت زیاد از جمله این مشکلات هستند.
وی ادامه داد: در همه جای کشور مشکلات پسماند وجود دارد و به موضوع باید نگاه راهبردی داشته باشیم.

امیدی پور با یادآوری اینکه قانون مدیریت پسماند سال‌هاست که مصوب شده است، بیان کرد: شهرداری‌ها فقط متولی پسماندهای عادی هستند و باید هزینه دیگر پسماندها توسط نهادهای متولی پرداخت شود.
وی بر بازنگری در حوزه تخصصی منابع کشار با نگاه واقع‌بینانه تاکید کرد و افزود: باید یک طرح جامع استانی پسماند در آذربایجان غربی تدوین شود که این اقدام نیازمند تسریع در انجام است.
معاون سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه سعی می‌کنیم کمک‌های اعتباری خاصی در حوزه مدیریت پسماند به آذربایجان‌غربی انجام شود، اضافه کرد: در کنار اعتبارات دولتی، باید زمینه سرمایه‌گذاری و همچنین اختصاص اعتبارات استانی نیز فراهم شود.
انتهای پیام/
تولید روزانه پسماند در کشور به ۵۵ هزار تُن می‌رسد/نیاز به اقدام اساسی برای تفکیک از مبدا خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار