رئيس پليس امنيت اقتصادی آذربایجان‌شرقی خبر داد:

کشف بنز ۲۰۰ ميلياردی قاچاق در جلفا

1404/05/26 - 10:13 - کد خبر: 143446 نسخه چاپی

نصر: رئيس پليس امنيت اقتصادی آذربایجان‌شرقی از کشف خودروی سواری بنز قاچاق به ارزش ۲۰۰ ميليارد ريال در شهرستان جلفا خبر داد.

به گزارش نصر، جعفر اقربایی‌فام اظهار داشت: ماموران پليس گمرک جلفا در طرح پايش سيستمي رويه خودروهای گذر موقت به يک دستگاه خودروی قاچاق از نوع بنز برخورد که موضوع بلافاصله در دستور کار کارشناسان پليس گمرک جلفا قرار گرفت.
وی با بيان اينکه ماموران پليس امنيت اقتصادی طی عملياتی خودرو را توقيف و به پارکينگ منتقل کردند که برابر اعلام کارشناسان امر ارزش ريالی خودرو ۲۰۰ ميليارد ريال برآورد شده است، گفت: در اين راستا يک نفر متهم دستگير و به همراه پرونده متشکله تحويل مرجع قضایی شد.
رئيس پليس امنيت اقتصادی استان با اشاره به اينکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز يکی از اولويت‌های مهم و اصلی پليس است؛ از شهروندان درخواست کرد: هرگونه اطلاعات و اخبار در اين زمينه را بلافاصله برای انجام اقدامات قانونی به شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ سامانه خبری پليس امنيت اقتصادی و مرکز فوريت‌های پليسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/
کشف بنز ۲۰۰ ميلياردی قاچاق در جلفا خبرگزاری فارس

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار