وزیر میراث فرهنگی؛

فرهنگ مقاومت را برای نسل امروز بازتولید کنیم

1404/05/25 - 16:08 - کد خبر: 143403 نسخه چاپی

نصر: وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: ارزش‌های دفاع مقدس اصالت دارد و باید فرهنگ ایثار و مقاومت را بازتولید کنیم.

به گزارش نصر، سیدرضا صالحی‌امیری امروز، شنبه ۲۵ مرداد در دیدار با جمعی از کارکنان آزاده وزارتخانه به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان با تأکید بر اینکه تکریم آزادگان تنها آغاز مسیر است، اظهار داشت: ارزش‌های دفاع مقدس برای ما اصالت دارد. باید فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت را بازتولید و بررسی کنیم تا ببینیم در کجای مسیر ایستاده‌ایم و برای چه شرایطی باید آماده باشیم.
وی اضافه کرد: رسالت اصلی، انتقال روحیه مقاومت و بازتولید ارزش‌های دفاع مقدس در نسل جوان است. زیرا امروز جنگ‌ها نه تنها در میدان نظامی بلکه در فضای سایبری، رسانه‌ای و فناوری‌های نوین جریان دارد و آماده‌سازی نسل آینده برای این نبرد ترکیبی حیاتی است.
صالحی‌امیری با بیان این که جنگ ۱۲روزه رژیم صهیونیستی بار دیگر اهمیت و ضرورت فضای مقاومت را آشکار کرد، افزود: امروز جنگ‌ها آشکار و محدود به جغرافیا نیستند. بلکه ترکیبی و پیچیده‌اند و با ابزارهایی همچون هوش مصنوعی، فضای سایبری و شبکه‌های مجازی جریان دارند. اگرچه ابزارهای جنگ از تانک و خمپاره به فناوری‌های نوین تغییر کرده اما مفهوم مقاومت و ضرورت ایستادگی همچنان پابرجاست.
وی با تأکید بر ضرورت تحلیل دقیق جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار داشت: باید موقعیت خود را بسنجیم، نیازمندی‌های مقاومت را مشخص و ساختارهای دفاعی و فرهنگی کشور را تقویت کنیم.
انتهای پیام/
فرهنگ مقاومت را برای نسل امروز بازتولید کنیم خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار