رئیس جمهور فرانسه:
سران اروپایی برای اوکراین به زودی دیدار می کنند
1404/05/25 - 14:25 - کد خبر: 143394
نسخه چاپی
نصر: رئیس جمهور فرانسه امروز (شنبه) گفت سران کشورهای «ائتلاف مشتاقان» حامی اوکراین قرار است به زودی برای دستیابی به یک پیشرفت قاطع پس از نشست میان روسای جمهور روسیه و آمریکا در آلاسکا دیدار کنند.
به گزارش نصر، روز جمعه، ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، روسای جمهور روسیه و آمریکا در انکوریج، آلاسکا، برای مذاکراتی سه نفره که ۲ ساعت و ۴۵ دقیقه طول کشید، دیدار کردند. علاوه بر روسای جمهور، هیاتی از روسیه با حضور سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه و یوری اوشاکوف، دستیار رئیس جمهور و هیاتی از ایالات متحده به ریاست مارکو روبیو، وزیر امور خارجه و استیو ویتکوف، فرستاده ویژه ترامپ در این نشست حضور داشتند.
به نقل از خبرگزاری ریانووستی، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «ما با هم و تمامی شرکای خود در ائتلاف مشتاقان دیدار میکنیم و این دیدار به زودی انجام میشود. ما به دنبال پیشرفتی قابل ملاحظه درباره وضعیت کنونی اوکراین هستیم.»
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا