نخست وزیر نیوزیلند:
نتانیاهو کنترل اوضاع را از دست داده است
1404/05/22 - 12:02 - کد خبر: 143242
نسخه چاپی
نصر: نخست وزیر نیوزیلند هم راستا با همسایه خود استرالیا در انتقاد از نخستوزیر رژیمصهیونیستی، امروز (چهارشنبه) تاکید کرد که «بنیامین نتانیاهو» در موضوع غزه، «کنترل اوضاع را از دست داده است».
به گزارش نصر، «کریستوفر لوکسون» (Christopher Luxon)، در گفت و گو با خبرنگاران اضافه کرد: در حالی که نیوزیلند در حال بررسی طرح به رسمیت شناختن کشور فلسطین است، نتانیاهو کنترل اوضاع را از دست داده است.
نخست وزیر نیوزیلند
نخست وزیر نیوزیلند تاکید کرد که نبود کمکهای بشردوستانه، آوارگی اجباری مردم و الحاق [اشغال] غزه [به سرزمینهای اشغالی]، کاملا هولناک و نتانیاهو پا را از حد فرا نهاده است.
وی افزود: «فکر میکنم که او کنترل اوضاع را از دست داده. آنچه ما امشب شاهد آن هستیم، حمله به شهر غزه، کاملا، کاملا غیرقابل قبول است.»
لوکسون اوایل این هفته اعلام کرد که نیوزیلند در حال بررسی طرح به رسمیت شناختن کشور فلسطین است. استرالیا، متحد نزدیک نیوزیلند نیز روز دوشنبه ۲۰ مرداد امسال به جمع کانادا، انگلیس و فرانسه پیوست و اعلام کرد که این کار را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر (شهریور و مهر) انجام خواهد داد.
بر اساس این گزارش، انگلیس، کانادا، استرالیا و چندین متحد اروپایی آنها روز سهشنبه (روز گذشته) اعلام کردند که بحران انسانی در غزه به «سطح غیرقابل تصوری» رسیده است و از رژیم صهیونیستی خواستند که اجازه ورود کمکهای نامحدود به این منطقه جنگزده فلسطینی را بدهد.
به گزارش ایرنا، روز گذشته یعنی پیش از اظهارات امروز لوکسون در مورد نتانیاهو، «هلن کلارک» نخستوزیر پیشین این کشور در انتقاد از آنچه در غزه می گذرد، در گفتوگو با رادیوی دولتی این کشور (RNZ) گفت که در نوار غزه یک فاجعه تمامعیار درحال رخ دادن است و ما در اینجا (نیوزلند) در حال بحث بر سر جزئیات هستیم که آیا باید فلسطین را به رسمیت بشناسیم یا خیر؟ در حالی که باید صدای خود را برای پایان این فاجعه بلند کنیم. این نیوزیلندی که من میشناختم، نیست.
درهمین پیوند، «آنتونی آلبانیز» نخست وزیر استرالیا نیز روز گذشته با اشاره به تماس تلفنی اخیر خود با نخست وزیر رژیم صهیونیستی، گفت که نتانیاهو پیامدهایی وضعیت بحرانی مردم بیگناه غزه را انکار میکند.
لازم به یادآوری است که نخست وزیر استرالیاروز دوشنبه هفته جاری اعلام کرد که کانبرا در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر (شهریور و مهر) کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا