خبر/

توقیف ۷۶ وسیله نقلیه در طرح آرامش و ایمنی ترافیک مراغه

1404/05/12 - 21:49 - کد خبر: 142578 نسخه چاپی

نصر: فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از اجرای طرح آرامش و ایمنی ترافیک با توقیف ۷۶ دستگاه وسیله نقلیه خبر داد.

به گزارش نصر، سرهنگ توحید فارسی عصر یکشنبه در تشریح جزئیات این خبر گفت: با توجه به مطالبات مردمی و به منظور افزایش انضباط ترافیکی، پیشگیری و مهار تصادفات و همچنین کنترل تخلفات، طرح آرامش و ایمنی ترافیک توسط مأموران پلیس در سطح شهرستان اجرا شد.
وی گفت: در قالب این طرح با رانندگان و موتورسیکلت سواران متخلف، برابر مقررات برخورد قانونی لازم صورت گرفت.
این مقام انتظامی افزود: با هماهنگی قضائی و در اجرای این طرح برابر ضوابط و مقررات در تخلفاتی همچون ایجاد آلودگی صوتی، شوتی، تردد در پیاده‌روها، حرکت خلاف جهت، عدم استفاده از کلاه ایمنی، نداشتن پلاک، عدم به همراه داشتن مدارک و انجام حرکات نمایشی که باعث ایجاد خطرات برای راکبان و عابران می‌شود تعداد ۴۱ دستگاه موتورسیکلت و تعداد ۳۵ دستگاه انواع خودرو توقیف و تعداد ۳۷۲۵ دستگاه وسیله نقلیه نیز اعمال قانون شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان مراغه در پایان گفت: اینگونه طرح‌ها به عنوان مطالبات مردمی همواره در دستور کار پلیس بوده و مأموران با رانندگان متخلف برخورد جدی خواهند کرد.
انتهای پیام/
توقیف ۷۶ وسیله نقلیه در طرح آرامش و ایمنی ترافیک مراغه خبرگزاری مهر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار