خبر/
زنگ خطر برای بحران آب تبریز به صدا درآمد
1404/05/06 - 21:32 - کد خبر: 142129
نسخه چاپی
نصر: مدیر آب و فاضلاب شهرستان تبریز با اشاره به همزمانی افزایش مصرف و کاهش تولید آب گفت: آب شرب تبریز در حال حاضر با ناترازی حدود ۲۰ درصدی مواجه بوده که تنها راه حل کوتاه مدت برای گذر از این تنش صرفه جویی شهروندان است.
تورج فرجاد افزود: در حال حاضر مجموع تولید آب تبریز از تمام منابع تحت اختیار حدود ۴۸۰۰ l/s در ثانیه و نیاز آبی این کلانشهر حدود ۶۰۰۰ l/s می باشد. بنابراین پیش بینی میشود در صورت ادامه روند کاهش ذخایر آب در سدهای تامین کننده آب تبریز در روزها و هفته های آتی شاهد مشکلات جدی تر خواهیم بود.
وی ضمن عذرخواهی از شهروندانی که در این روزهای گرم تابستان دچار قطعی آب می شوند از مردم خواست ضمن مصرف هوشمندانه و مسئولانه آب در صورت مشاهده هر گونه مصارف غیر ضروری ( اعم از شستشوی خودرو، معابر و .... ) مراتب را سریعا از طریق شماره تلفن ۱۲۲ به شرکت آب و فاضلاب استان گزارش کنند تا برخورد لازم بعمل آید.
انتهای پیام/
نصر