نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی: 

آذربایجان تشنه‌ عدالت در سرمایه‌گذاری است

1404/04/21 - 13:36 - کد خبر: 140753 نسخه چاپی

نصر: نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی، با حضور در دفتر پایگاه خبری نصر، از غفلت‌ها در حوزه سرمایه‌گذاری دولتی در آذربایجان انتقاد کرد و از بی‌عدالتی‌های مزمن در حوزه درمان، اشتغال، بیمه، فرهنگ و توسعه زیرساختی سخن گفت و با اشاره به ظرفیت‌های زمین‌مانده در شمال‌غرب کشور، تأکید کرد که نگاه عادلانه دولت، پیشران رشد واقعی در این منطقه خواهد بود.

به گزارش نصر، «رضا صدیقی» نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در ابتدای این گفت‌وگو با اشاره به اولویت‌های کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: وزارت تخصصی کمیسیون اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است لذا اولویت نخست آن معیشت مردم، نیروهای شرکتی و حقوق و مزایای کارمندان دولت و بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی است. سوق‌دهی سرمایه صندوق تأمین اجتماعی در راستای تولید، سلامت مردم و ... مهم ترین وظایف کمیسیون است. اما الویت های بنده در این جایگاه، جذب سرمایه گذاری های دولتی هرچه بیشتر به استان است.
صدیقی با بیان اینکه سهم سرمایه‌گذاری دولت در آذربایجان ناچیز است، افزود: در استانی که سرمایه‌گذاری همواره بر دوش بخش خصوصی باشد، عقب‌ماندگی نسبت به استان های هم تراز اجتناب‌ناپذیر است؛ سال هاست دولت در اینجا سهم کمی تخصیص داده است! اولین دستوری که در این راستا گرفته ام، راه‌اندازی کارخانه تولید لاستیک سنگین با پایه صادرات است که ۱۰ ماه از دستور آن گذشته اما متاسفانه پیشرفت ملموسی نداشته چراکه برخی مسئولان، پروازی‌اند و دلبستگی به این شهر ندارند.
وی افزود: همچنین از صندوق بیمه آینده‌سازان دستور سرمایه گذاری برای ارتقای نیروگاه انرژی‌های تجدیدپذیر گرفته ایم که مکان‌یابی آن به استانداری واگذار شده است. 
وی از عقب ماندگی آذربایجان نسبت به استان های هم تراز گفت و اذعان داشت: عقب ماندگی های امروز آذربایجان را نتیجه کوتاهی در تمامی حوزه ها می دانم. البته که برخی تفکرات هم تاثیر در این عقب ماندگی داشته در حالی که اذربایجان همواره در تاریخ این مملکت تعیین کننده بوده است! معتقدم همه مسئولین اجرایی این استان باید از ظرفیت ریاست‌جمهوری و دکتر پزشکیان که استان را سال هاست می شناسند و با مسائل آن آشنا اند، برای تحقق پروژه‌ها و رفع عقب ماندگی های استان استفاده کنند. 


کمبود بیمارستان های علوم پزشکی و تامین اجتماعی در تبریز
صدیقی در حوزه سلامت و درمان با گلایه از کمبود بیمارستان تأمین اجتماعی در تبریز گفت: با وجود جامعه هدف گسترده، هنوز بیمارستان تأمین اجتماعی در تبریز محدود است. پیگیری ما در جهت توسعه فضای بیمارستان ۲۹ بهمن و ساخت مرکز درمانی در شهر جدید سهند است.
وی همچنین از بی‌توجهی به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان، گفت: مقبرة الشعرا در شهر اولین ها ظرفیتی است که نادیده گرفته شده است. من طی تعامل با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۱ دستور فرهنگی هنری از جمله سرمایه گذاری برای ارتقای مقبره الشعرا را گرفته ام. طی تدبیرات، مالکیت مقبرة الشعرا به شهرداری سپرده شد. مکان تالار شهر برای حوزه هنرهای معاصر در میدان آذربایجان هم به شهرداری سپرده شد. مجموعه تالار شهر رشدیه هم به ارشاد سپرده شده است تا با جذب سرمایه گذاری ها، سامان یابند. 
صدیقی ادامه داد: در دستور های اجرایی بحث های گردشگری، ما در پی بهبود زیر ساخت ها هستیم از جمله  روکش جاده‌ کندوان و معرفی مراکز تاریخی تبریز در کنار اداره فرهنگ و ارشاد، در دستور کار قرار گرفته اند. 

پاسخ به انتقادات و عملکرد کمیسیون اجتماعی
صدیقی در پاسخ به انتقادات مبنی بر کم‌اثر بودن کمیسیون اجتماعی در برابر بحران‌هایی چون اعتیاد، طلاق و بیکاری، گفت: من موافق این انتقادات نیستم. تک‌تک اعضای کمیسیون نسبت به آسیب‌های اجتماعی حساس‌اند و در پی حل مسائل اجتماعی از جانب آموزش پرورش و دانشگاه ها هستند. همین امسال مجلس مصوب کرد که یک درصد سود خالص درآمد شرکت‌های دولتی به اشتغال و حمایت از خانواده ها و ورزش اختصاص یابد که اتفاق مهمی است.
وی در مورد تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی افزود: قانون تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در دو مرحله پیگیری می شود. این بحث از مجلس گذر کرده و به قانون تبدیل شده است. قرار بود در خردادماه توسط دولت ابلاغ و اجرا شود که متأسفانه محقق نشد. اما اخیراً نوید اجرای آن را دریافت کرده‌ایم. 

جنگ ۱۲روزه و انسجام ملی
رضا صدیقی با اشاره به حمله اخیر دشمن و شهادت تعدادی از هموطنان، گفت: در جنگ نابرابر ۱۲روزه که به واسطه عرق و اتحاد ملت ما، مقدس است، دشمن با محاسبات اشتباه وارد عمل شد و ملت ایران با انسجام و مقاومت، دشمن را وادار به توقف جنگ کرد. اینکه دشمن با همه آسیبی که به ما زد، به هدفش نرسید، شکست آنها است.
وی با انتقاد از برخی توهین‌ها به مقام عالی‌رتبه کشور،افزود: این هتک حرمت واقعا ناراحت کننده است که در دورانی که ما هرچه بیشتر به حفظ انسجام نیاز کندیم، به مقام عالی مملکت چنین اهانتی می شود. توهین به رئیس‌جمهور، توهین به کل ملت است لذا قوه قضائیه باید به‌سرعت پیگیری کند.


آینده مذاکرات و باور به توان داخلی
وی در پاسخ به سوالی درباره آینده مذاکرات گفت: شخصاً به صلح با غاصبان اعتقادی ندارم. ما همیشه اهل صلح بوده‌ایم اما در برابر ظلم فقط مقاومت جواب می‌دهد. باید از توان داخلی، از شرکت‌های دانش‌بنیان و جوانان حمایت کنیم؛ همان‌طور که امام خمینی در هشت سال دفاع مقدس به جوانان اعتماد کردند. 
صدیقی افزود: نظام جمهوری اسلامی سرمایه‌ای جز مردم ندارد و هر سه قوه باید این سرمایه را در رأس توجه خود قرار دهند. مسئولان موظف‌اند از کوچک‌ترین رفتار ادارات تا سیاست‌های کلان، رفاه مردم را در اولویت بگذارند. من معتقدم یکی از مهم ترین مسائل امروز ما که شرکت ها را به ضرر دهی می رساند، نبودن مدیران عالم در راس کارهاست. باید طایفه گرایی در بحث مدیریت کنار گذاشته شود و ناکارآمدی ها با اعتماد به جوانان عالم و واگذاری مدیریت ها جبران شود. 
صدیقی به موضوع تنش آبی و پروژه انتقال آب ارس اشاره کرد و گفت: با تأمین اعتبار و واگذاری پروژه به قرارگاه خاتم‌الانبیا، آب شرب تبریز، مرند و شبستر تأمین خواهد شد. همچنین شهر ما نسبت به شهر های هم تراز در انتقال برق و خطوط ارتباطی مشکل دارد. پیگیر سرمایه گذاری برای احیای زیر ساخت ها هستیم. 
نماینده مجلس در پایان با تحسین فعالیت‌های نصر اظهار کرد: پایگاه خبری تحلیلی نصر، هم برای مردم آشناست و هم قابل اعتماد؛ پیام شمال‌غرب را در عین درخشش در سطح ملی، به‌درستی و با عمق پوشش می دهد و این باعث بسی خرسندی و امیدواری است. 
انتهای پیام/ 
آذربایجان تشنه‌ عدالت در سرمایه‌گذاری است فائزه بنی نصرت

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار