به گزارش سرویس ورزشی نصر، "حمید پرتویار" ورزشکار زورخانه پوریای ولی شهر باسمنج است که در کارنامه خود مدال های رنگین از مسابقات و تورنمنت های مختلف دارد.
پرتویار با اشاره به ماهیت فعالیت در رشته زورخانه ای خود اظهار کرد: در سال ۸۲ وقتی که ۶سال داشتم، به ورزش زورخانه ای علاقه پیداکردن و فعالیت خود را از سال ۹۲ بصورت آماتوری و به مراتب حرفه ای آغاز کردم.
وی افزود: اولین مدال افتخار خود را در سال ۹۴ در رشته تیمی چرخ چمنی کسب کرده و در سال ۹۶ مقام نائب قهرمانی را در چرخ چمنی کسب کرده ام و درنهایت مقام "با استقامت ترین وزرشکار زورخانه ای ایران" را در سال ۹۵ در ورزشگاه های زورخانه ای ایران کسب کردم که تاکنون کسی نتوانسته است این رکورد را بزند.
وی ضمن تقدیر از حمایت های مردم باسمنج افزود: بی تردید حمایت های معنوی مردم شریف باسمنج سرمایه و قوت قلبم است، همیشه بعد از مسابقات با هر نتیجه ای که حاصل می شود حتی باخت، به استقبالم آمده و تشویقم می کنند.
پرتویار با انتقاد از بی توجهی مسئولین استانی نسبت به ثمره تلاش هایش در کوتاه مدت اشاره کرد و گفت: مقام های 《قهرمانی مسابقات جهانی ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی》 و《با استقامت ترین وزرشکار زورخانه ای ایران》در تاریخ استان آذربایجان شرقی و شمال غرب کشور وجود نداشته است، این درحالی است که قبل از رفتن به مسابقات با مسئولین استانی جهت کسب اجازه از حضورشان رخصت خواستم و عازم مسابقات شدم.
وی ادامه داد: متاسفانه هیچ یک از مسئولین استانی حتی یک پیام تبریک هم ارسال نکرده اند و بی توجهی آن ها نسبت به این حوزه از ورزش مرا آزرده خاطر کرده است.
پرتویار با اشاره به اهداف خود برای شرکت در مسابقات، اذعان کرد: از زمان شروع مسابقات در سال ۹۲ یکی از اهدافم پوشیدن لباس مقدس تیم ملی بود که خوشبختانه این مهم اتفاق افتاد و درحال حاضر در معیت تیم ملی توانستیم بصورت گروهی مقام نخست مسابقات ۲۰۲۰ بجنورد را در دنیا کسب نماییم.
وی افزود: در اردیبهشت ماه و مرداد ماه سال ۹۹ دو مسابقه آسیایی برگزار خواهد شد که ان شاءالله نسبت به شرایطم در یکی از آنها شرکت خواهم کرد.
این ورزشکار قهرمان باسمنجی ضمن تقدیر از زحمات مسئولین، اذعان کرد: بیشتر جوانان این زورخانه پر از استعداد و مهره هایی هستند که به راحتی می توانند قاب افتخارات و مدال های زورخانه ای شهر و استان را پر از مدال های رنگارنگ کنند اما نبود تجهیزات مناسب و استاندارد باعث شده خیلی از رشته ها در این زورخانه فعال نباشند، حتی در نبود امکانات ورزشی ورزشکاران زورخانه پوریای ولی جایی در قاب مدال های زورخانه نگذاشته اند! با این حال و با نبود امکانات ورزشی ثابت کردند که در رشته خودشان حرف اول را می زنند و این واقعا قابل تقدیر و حمایت است.
پرتویار با اشاره به جایگاه ورزش زوخانه ای در شهر باسمنج اظهار کرد: در تورنمنت ها وقتی بصورت گروهی شرکت می کنیم، مرشد زورخانه با میکروفن خطاب به تمامی حاضران می گوید:《 باستانی کاران شهر باسمنج وارد می شوند!》الان بحمدالهی در بسیاری از استان ها، شهر باسمنج را با ورزش زورخانه ای و افتخارات باستانی کاران می شناسند و یک جمله ای که در زورخانه های استان های کشور درباره باسمنج هست می گویند در باسمنج یا دختر به دنیا می آید یا باستانی کار!
وی ادامه داد: ورزش زورخانه ای شهر باسمنج اکنون نه در سطح کشور بلکه در سطح دنیا حرفی برای گفتن دارد، عمر ورزش حرفه ای باستانی کاران این زورخانه ۷ الی ۸ سال است که البته باستانی کاران دیگری هم در کنار این ورزشکاران متولد می شوند اما در این عمرکم ورزش حرفه ای ورزشکاران حاضر امکانات و تجهیزات مناسب در رشته های زورخانه ای یکی از مهمترین مسائلی هست که مسئولین استانی باید توجه ویژه ای داشته باشند.
وی با بیاناینکه زورخانه یک مسجد است، عنوان کرد: مکان زورخانه پر است از انرژی ها مثبت و حال و هوای معنوی خاصی که معماری، قوانین، ورزش و منش پهلوانی و آداب زندگی خدا پسندانه در اینجا بیانگر این مسئله است.
وی با اشاره به پیشنهاد های سایر استان ها برای عقد قرار داد اظهار کرد: در همین ماه های اخیر چندین مورد از استان ها برای عقد قرار داد و پیوستن به تیم خودشان دعوت کرده اند و پیشنهادهای بسیار بالا و خوبی هم داده اند، اما هیچ وقت قبول نکرده و حاضر به رایزنی و عقد قرارداد نشده ام چرا که هدفم تلاش برای به اوج رسیدن ورزش زورخانه ای شهرم است.
حمید پرتویار در پایان گفت: از ریاست سابق اداره ورزش جوانان باسمنج جناب آقای الفدا و مربیان عزیزم خصوصا آقایان هدایت شاهمیر که زندگی خود را وقف این زورخانه کرده است و جناب آقای عبداله کارگرجدی و از تمام مردم شریف باسمنج و مادر عزیزم که در این سال ها زحمات زیادی را به دوش کشیده است، نهایت قدردانی را دارم. امیدوارم بتوانم برای کشور و شهرقهرمان پرورم، افتخارآفرین باشم.
انتهای پیام/