بروجردی:

قدرت‌نمایی ایران چندین برابر می‌شود/ ورود آمریکا نشانه شکست اسرائیل است

1404/04/01 - 10:17 - کد خبر: 139118 نسخه چاپی

نصر: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز نقطه‌ای از سرزمین‌های اشغالی وجود ندارد که از تیررس موشک‌های ویران کننده جمهوری اسلامی ایران مصون باشد، گفت: قدرت‌نمایی ایران در روزهای آینده چندین برابر می‌شود.

به گزارش نصر، علاالدین بروجردی امروز یکشنبه در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتدا عنوان کرده بود که اگر دشمن بخواهد دچار اشتباه محاسباتی شود و ورود پیدا کنند، پاسخ ما کوبنده و قاطع خواهد بود،گفت: ما شاهد تحقق آن جملات انقلابی و ماندگار مقام معظم رهبری که« تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد»، هستیم.
وی افزود: فکر نمی‌کنم نقطه‌ای از سرزمین‌های اشغالی وجود داشته باشد که از تیررس موشک‌های ویران کننده جمهوری اسلامی ایران مصون باشد، امروز خود صهیونیست واقعا کم آورده‌اند یعنی من فکر می‌کنم که ورود آمریکا به این عرصه اولین نشانه شکست رژیم صهیونیستی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: این نشان می‌دهد، آنان به تنهایی نتوانسته‌اند کاری کنند و شیرازه زندگی عادی مردمشان از هم پاشیده است. اقتصادشان مختل شده حیثیت سیاسی و حتی نظامی این رژیم از بین رفته و در یک جمله مستاصل هستند و متوجه این اشتباه شده‌اند.
بروجردی با بیان اینکه قطعاً تا تنبیه کامل رژیم، این سیاست استمرار خواهد یافت و قدرت‌نمایی ایران در روزهای آینده چندین برابر می‌شود، تاکید کرد: همه دنیا هم واقعاً متعجبند از توانمندی جمهوری اسلامی ایران و تحولاتی هم در این عرصه اتفاق افتاد که ما نمونه آن را روز گذشته در اجلاس وزرای خارجه کشورهای اسلامی در استانبول مشاهده کردیم، هم اتحادیه عرب یکپارچه از جمهوری اسلامی ایران حمایت کرد و هم وزرای خارجه مجموعه کشورهای اسلامی این جنایت رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
وی افزود: یک ضرر مهم دیگر در عرصه بین‌المللی برای صهیونیست‌ها، همین تحولاتی است که ما برای اولین بار در عرصه منطقه و جهان شاهد آن هستیم.
نماینده مردم لارستان در مجلس در پاسخ به سوالی درباره استفاده ایران از موشک‌های بالستیک، تصریح کرد: کار نظامی، کار تخصصی و پیچیده است و ویژگی منحصر به فرد جمهوری اسلامی این است که ما این فناوری‌ها و توانمندی‌ها را به صورت بومی در اختیار داریم.
بروجردی گفت: بخشی از این توانمندی‌ها رونمایی شده و این استمرار خواهد یافت، خود صهیونیست‌ها اعتراف کردند که ما فرصتی برای اینکه بتوانیم انواع موشک‌ها را در حداقل زمان، رهگیری کنیم نداریم بنابراین این نشان دهنده توانمندی بالای نظامی جمهوری اسلامی ایران است که من مجدد تکرار می‌کنم، همه آنها با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا صورت گرفته که این طراحی و نقشه راه را ما از سال‌های قبل طراحی کردیم تا بتوانیم در مواقع ضرورت دست بالا را داشته باشیم
به گزارش نصر، ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.
در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.
سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه‌ نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم از آغاز دور بیستم حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهرهای حیفا و تل آویو خبر داد.
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/
قدرت‌نمایی ایران چندین برابر می‌شود/ ورود آمریکا نشانه شکست اسرائیل است خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار