وزیر خارجه ترکیه؛

اسرائیل باید حملاتش به ایران را به‌سرعت متوقف کند

1404/03/31 - 13:52 - کد خبر: 139072 نسخه چاپی

نصر: وزیر خارجه ترکیه با اشاره به مسائل پیش آمده برای منطقه گفت: این مشکل نه فلسطین است، نه لبنان، نه سوریه، نه یمن و نه ایران. مشکل منطقه به وضوح مشکل اسرائیل است، اسرائیل باید حملات غیرقانونی خود به ایران را به سرعت خاتمه دهد.

به گزارش نصر، نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی امروز شنبه در استانبول آغاز شد.
هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در این نشست با بیان اینکه به ایران در حالی حمله شد که درباره برنامه هسته‌ای خود در حال مذاکره بود، گفت: ما این حمله اسرائیل را به شدت محکوم می‌کنیم. این حملات باید به سرعت خاتمه یابد.
وی افزود: ترکیه در مقابل ظلم خواهد ایستاد. ما در دوره ریاستمان بر سازمان همکاری اسلامی، صدای جغرافیای اسلام خواهیم بود. ما امت را به صورت واحد می‌بینیم. در مقابل بحران‌ها به اتحادمان ادامه می‌دهیم.
وزیر خارجه ترکیه با اشاره به مسائل پیش آمده برای منطقه گفت: این مشکل نه فلسطین است، نه لبنان، نه سوریه، نه یمن و نه ایران. مشکل منطقه به وضوح مشکل اسرائیل است. اسرائیل باید حملات غیرقانونی خود به ایران را به سرعت خاتمه دهد.
فیدان تنها راه ایجاد صلح در منطقه را ایجاد تشکیل دولت فلسطینی خواند.
وزیر امور خارجه ترکیه گفت: امروز چندجانبه‌گرایی با بحران مشروعیت مواجه شده است، زیرا نارواداری، افزایش دوقطبی‌سازی در جهان‌و نقض‌های مکرر حقوق بین‌الملل موجب تشدید بحران‌های جهانی شده‌اند.
فیدان ادامه داد: شورای امنیت سازمان ملل و سایر نهادهای بین‌المللی، همان‌گونه که در قبال فجایع غزه شاهد هستیم، از انجام وظایف خود ناتوان بوده‌اند.
وی گفت: سازمان همکاری اسلامی که نماینده ۲۵ درصد از جمعیت جهان می‌باشد و با برخورداری از منابع غنی، باید پرچم‌دار صلح در عرصه جهانی باشد. باید خود را با تحولات جدید تطبیق دهیم، حضور فعال و گسترده داشته باشیم و با همبستگی قوی و استوار در کنار یکدیگر بایستیم.
انتهای پیام/
اسرائیل باید حملاتش به ایران را به‌سرعت متوقف کند نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار