صبح امروز/

نشست‌ های استاندار آذربایجان شرقی برای بهبود زیرساخت‌ها و پروژه‌ های مرزی

1404/03/13 - 15:36 - کد خبر: 137855 نسخه چاپی

نصر: استاندار آذربایجان‌شرقی با حضور در تهران و برگزاری نشست‌های محتلف با مدیران ارشد سازمان‌های مرکزی، اجرا و تکمیل طرح‌های پیشران عمرانی و زیرساختی استان را پیگیری کرد.

به گزارش نصر، بهرام سرمست در جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، مصوبات سفر معاون اول رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان، از جمله تخصیص اعتبار برای روکش و بهسازی آزاد راه تبریز –زنجان را پیگیری کرد.
وی در این نشست همچنین تخصیص به موقع اعتبارات جهت تسریع در تکمیل قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه به طول ۲۸ کیلومتر را پیگیری کرد.
تخصیص به موقع اعتبارات چند پروژه پیشران و زیربنایی مهم استان از قبیل آزادراه تبریز –بازرگان، جاده کلاله - جلفا، کنارگذر ایلخچی و آزاد راه مراغه – هشترود از دیگر موضوعاتی بود که استاندار پیگیر آنها بود.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین در نشستی با حضور محمد ابراهیم نیا، رئیس امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه کشور، پیگیر طرح انتقال آب ارس به تبریز و شهرهای واقع در مسیر شد.
در این نشست همچنین مواردی مثل ساحل بندی رود ارس و بازگرداندن اراضی از دست رفته این رودخانه مرزی در محدوده استان، مطرح و مقرر شد اعتبار لازم برای طرح ساحل بندی و پروژه انتقال آب ارس به تبریز اختصاص یابد.
سرمست همچنین در نشست جداگانه ای با سید ذبیح‌الله میرمحمدی، رئیس امور عمومی، قضایی، دفاعی و امنیتی سازمان برنامه و بودجه، مسایل مرزی و ارتقای شاخص‌های مرزی استان را پیگیری کرد.
تسریع در اجرای طرح مناسب‌سازی مرزهای جلفا و گمرک نوردوز در راستای اهداف کمسیون های اقتصادی ایران و جمهوری های آذربایجان و ارمنستان از جمله مسایل مطروحه در این نشست بود.
سرمست در این نشست بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های حریم رودخانه ارس برای توانمندسازی ساکنان بومی منطقه تاکید کرد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین در نشست با محمد پیکانپور، رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور نیز خواستار تخصیص به موقع منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل بیمارستان‌های بناب، مرند، مراغه و ۱۵۰۰ تختخوابی تبریز و تجهیز بیمارستان جامع سرطانی تبریز شد.
سرمست در این نشست گفت: در صورت تخصیص به موقع اعتبارات لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور، تکمیل فاز اول بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی تبریز در یک سال آینده امکان‌پذیر است.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین در نشست با امیدعلی پارسا، رئیس امور استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور، خواستار شاخص سازی برای نحوه تعیین سهم استان‌ها از اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شد.
سرمست در این نشست به طرح چالش‌های مرتبط با موضوعات هزینه‌ای و تملک دستگاه‌های اجرایی استان پرداخت و بر ضرورت سرعت‌بخشی به پرداخت تنخواه جهت تداوم اجرای پروژه‌های استانی تاکید کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان شرقی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، سرمست را در سفر کاری به تهران همراهی کردند.
انتهای پیام/
نشست‌ های استاندار آذربایجان شرقی برای بهبود زیرساخت‌ها و پروژه‌ های مرزی خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار