مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ ای استان:

چهار هزار زائر از آذربایجان شرقی به مراسم ارتحال امام(ره) می‌ روند

1404/03/13 - 10:15 - کد خبر: 137816 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌ شرقی گفت: چهار هزار زائر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری استان به مراسم سالگرد ارتحال امام راحل اعزام می شوند.

به گزارش نصر، غلامرضا رسول زاده، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: از این تعداد ۶۰ دستگاه اتوبوس از تبریز و ۶۷ دستگاه اتوبوس از دیگر شهرستان‌های استان زئران را به تهران منتقل خواهند کرد.
وی با بیان اینکه زئران مرقد امام راحل عصر امروز اعزام می‌شوند، اظهار کرد: به همین مناسبت چهار هزار زائر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری استان به مراسم سالگرد ارتحال امام راحل اعزام می‌شوند.
رسول زاده، ادامه داد: هماهنگی‌ های لازم با شرکت‌های حمل و نقل مسافری برای تأمین ایمنی و رفاه زائران انجام شده و ناوگان از نظر فنی و ایمنی مورد بازرسی قرار گرفته است تا سفری ایمن برای زائران فراهم شود.
انتهای پیام/
چهار هزار زائر از آذربایجان شرقی به مراسم ارتحال امام(ره) می‌ روند خبرگزاری مهر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار