صمد حضرتی؛

قاچاقچی پارچه در مرند پنج میلیارد و ۳۶ میلیون ریال جریمه شد

1404/03/11 - 13:03 - کد خبر: 137675 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان‌شرقی گفت: قاچاقچی پارچه در مرند به پرداخت پنج میلیارد و ۳۶ میلیون ریال جریمه در حق دولت محکوم شد.

به گزارش نصر، صمد حضرتی، روز یکشنبه در گفت و گویی افزود: ماموران نیروی انتظامی این شهرستان ۳۱ طاقه پارچه خارجی قاچاق به ارزش پنج میلیارد و ۳۶ میلیون ریال را کشف و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرده اند.
وی اظهار کرد: در شعبه بدوی رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز به این پرونده رسیدگی شد و شعبه با بررسی مدارک موجود در پرونده و اخذ دفاعیات متهم، اتهام قاچاق را محرز دانست و علاوه بر ضبط کالا، متخلف به پرداخت جزای نقدی محکوم شد.
خریدار غیرمجاز یک هزار و ۸۰۰ لیتر مواد سوختی در شبستر به پرداخت ۲ برابر ارزش کالا محکوم شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی با اشاره به پرونده کشف یک هزار و ۸۰۰ لیتر مواد سوختی یارانه ای خریداری شده به صورت غیرمجاز از سوی بازرسان اداره صمت از کارگاهی در اطراف شبستر گفت: بازرسان این پرونده را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی این شهرستان ارسال کردند.
حضرتی، ادامه داد: شعبه بدوی ویژه رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی به این پرونده به ارزش یک میلیارد ۳۸۰ میلیون ریال رسیدگی کرد.
وی یادآور شد: شعبه با بررسی محتویات پرونده و اخذ دفاعیات متهم، اتهام رعایت نکردن ضوابط تعیینی دولت در خرید و نگهداری کالای موضوع قاچاق را محرز دانست و متخلف را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت سه میلیارد و ۲۷۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گزارش نصر، در سال گذشته در راستای رسیدگی به چهار هزار و ۳۴۶ پرونده قاچاق کالا و ارز در آذربایجان شرقی، قاچاقچیان به پرداخت حدود ۶ هزار و ۷۹۶ میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.
انتهای پیام/
قاچاقچی پارچه در مرند پنج میلیارد و ۳۶ میلیون ریال جریمه شد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار