اکبر فرج نیا خبر داد:

نجات برق ۸۲۵ خانه با کشف و جمع‌آوری ۳۳ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز

1404/03/10 - 10:05 - کد خبر: 137569 نسخه چاپی

نصر: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از کشف و جمع‌آوری ۳۳ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در مناطق تحت پوشش برق تبریز طی روزهای سوم تا ۶ خرداد خبر داد.

به گزارش نصر، اکبر فرج نیا با بیان اینکه بخشی از علل ناترازی انرژی مربوط به ورود دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمزارز به شبکه است، اظهار کرد: فعالیت مراکز استخراج رمزارز به دلیل مصرف بالای انرژی برق و استفاده غیرمجاز از شبکه برق‌رسانی، موجب اختلال در برق‌رسانی و تحمیل فشار به شبکه و آسیب به وسایل برقی شهروندان می‌شود.
وی افزود: بنا به ابلاغ شرکت توانیر انشعاب‌هایی که به طور غیرقانونی به استخراج رمزارز مبادرت می‌ورزند؛ به‌ویژه منازل، فروشگاه‌ها و دامداری‌ها و... جمع‌آوری و به طور دائم قطع می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز در راستای پیشگیری و مبارزه با مراکز غیرمجاز استخراج رمز اقدامات قابل‌توجهی انجام شده است، اضافه کرد: در راستای این اقدامات طی روزهای سوم تا ۶ خرداد با تلاش همکاران شرکت در امورهای مختلف و همکاری همکاران دفتر حراست، واحد رسیدگی به انشعابات غیرمجاز و همراهی دادستانی مرکز استان و پلیس آگاهی، در مناطق تحت پوشش برق تبریز ۴ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز کشف و شناسایی شد
وی اضافه کرد: از مراکز غیرمجاز شناسایی شده ۳۳ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز جمع‌آوری‌شده است.
فرج نیا با اشاره به‌شدت مصرف این دستگاه‌ها تشریح کرد: هر دستگاه استخراج رمزارز به‌اندازه ۲۵ واحد مسکونی برق مصرف می‌کند؛ بنابراین با کشف و جمع‌آوری این مراکز معادل مصرف متعارف ۸۲۵ واحد مسکونی در انرژی برق صرفه‌جویی شده است.
شهروندان و مشترکان محترم می‌توانند از طریق سرشماره پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ شرکت توانیر و یا تماس با مرکز 121 ماینرهای غیرمجاز را گزارش و پاداش یک تا ۵۰ میلیون تومانی دریافت کنند.
انتهای پیام/
نجات برق ۸۲۵ خانه با کشف و جمع‌آوری ۳۳ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار