مدیرعامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی:

لازمه تحقق بهره‌وری آب، رسیدن به دیدگاه مشترک میان متولیان و بهره‌برداران است

1404/03/07 - 14:48 - کد خبر: 137410 نسخه چاپی

نصر: مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی، لازمه تحقق بهره‌وری آب و گام نخست آن را رسیدن به دیدگاه مشترک در میان تمام متولیان و بهره برداران مربوطه در خصوص موضوع بهره وری آب اعلام کرد.

به گزارش نصر، یوسف غفارزاده روز چهارشنبه، ۷ خرداد در پنل بهره‌وری آب که با همکاری آب منطقه‌ای، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های ذیربط بخش آب استان، اساتید و نخبگان به میزبانی آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی برگزار شد، با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: نظر به اهمیت روشن آب در تحقق توسعه پایدار و با توجه به تغییرات اقلیمی گسترده و طولانی مدت، لزوم باز تعریف توازن مصارف و منابع برای دستیابی به بهره وری منابع آب در بخش‌های شرب، صنعت و کشاورزی بیش از پیش مشهود است.
وی افزود: این بازتعریف با عملیاتی شدن انقلاب کشاورزی از طریق تولید هوشمند مواد غذایی و افزایش بهره وری ضمن حفظ امنیت غذایی کشور، بازتخصیص پساب در صنایع و هوشمند سازی شبکه های توزیع آب شهری و کاهش تلفات به وقوع خواهد پیوست.  
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی، غفارزاده از مهم‌ترین موانع بهره وری آب در ایران به پایین بودن شاخص های مکانیزاسیون، ضعف در مهندسی سامانه های آبیاری، دانش کم و آموزش ناکافی بهره برداران و ضعف تشکیل و مدیریت بانک اطلاعات و پردازش داده اشاره کرد.
انتهای پیام/
لازمه تحقق بهره‌وری آب، رسیدن به دیدگاه مشترک میان متولیان و بهره‌برداران است خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار