مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل؛

پروانه بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره مس مشگین‌شهر صادر شد

1404/03/06 - 14:17 - کد خبر: 137347 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل از صدور پروانه بهره‌برداری برای کارخانه تولید کنسانتره مس در شهرستان مشگین‌شهر و پیوستن اردبیل به جمع استان‌های فلزی کشور خبر داد.

به گزارش نصر، مسعود ایرانی روز سه‌شنبه در گفت‌ و گویی اظهار کرد: مسیر پیشرفت استان اردبیل با بهره‌برداری از این واحد معدنی هموارتر می‌شود و این واحد معدنی پلی‌متال که متعلق به شرکت مس سرزمین جلگه‌های آسمانی است، با احداث کارخانه فرآوری سالانه حدود ۱۰ هزار تن کنسانتره مس تولید خواهد کرد.
وی با اشاره به ذخیره ۳۷۰ میلیون تنی پلی‌متال با عیار ۰.۲۵ درصد در این واحد معدنی بیان کرد: کنسانتره مس با عیار حدود ۲۳ درصد با تغلیظ حدود ۱۰۰ برابری ذخیره معدنی، برای تامین مس واحدهای تولیدی در کشور و یا صادرات، آماده خواهد شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل این اقدام را گام مهمی در راستای رشد و توسعه روزافزون استان اردبیل دانست و افزود: با افتتاح این واحد تولید کنسانتره مس در مشگین‌شهر، استان اردبیل گامی بلند در راستای تبدیل شدن به یکی از قطب‌های تولید مس در کشور برداشت.
وی همچنین با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای برای افزایش تولید و جذب سرمایه‌گذاری در بخش معدن استان اردبیل عنوان کرد: این پروژه که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه‌اندازی شده است، زمینه را برای توسعه صنایع پایین‌دستی و ایجاد ارزش افزوده در این استان فراهم خواهد کرد.
ایرانی اضافه کرد: با بهره‌برداری از واحد معدنی پلی‌متال مشگین‌شهر که دارای ذخیره قابل توجهی است، گامی مهم برای استفاده از ظرفیت‌های معدنی استان اردبیل برداشته شد که در عین حال اقدامی مهم در مسیر خودکفایی کشور در زمینه تامین مس به‌شمار می‌رود.
وی یادآور شد: معدن مس صاحب دیوان که پس از معدن مس سونگون دومین معدن بزرگ شمال غرب کشور واقع شده، دارای ذخیره‌های کانسنگ مس، مولیبدن و قسمتی هم طلا است و از نظر اشتغال، ارزش افزوده و صنایع وابسته تاثیری قابل توجه در مسیر توسعه اقتصادی استان اردبیل تاثیر خواهد داشت.
به گفته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل ، در مجموع حدود ۲۰۰ واحد معدنی دارای پروانه بهره‌برداری در نقاط مختلف استان اردبیل وجود دارد که بیشتر آنها در زمینه استحصال شن و ماسه و سایر مصالح ساختمانی فعال هستند.
استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمال غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
انتهای پیام/
پروانه بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره مس مشگین‌شهر صادر شد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار