خبر/

کسب مقام دوم مسابقات بین المللی  «یانگ شف»

1404/02/31 - 20:13 - کد خبر: 136977 نسخه چاپی

نصر: اسماء فاضلی، مدیر آموزشگاه اسما کیک، مقام دوم مسابقات بین‌المللی «یانگ شف» را کسب کرد.

به گزارش نصر، اسماء فاضلی، مدیر و مؤسس آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای اسماء کیک تبریز زیر نظر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی، با کسب مقام دوم در مسابقات بین‌المللی «یانگ شف» (Young Chef International) ویژه سرآشپزهای زیر ۲۵ سال، افتخاری دیگر برای ایران به ارمغان آورد. وی همچنین عنوان «بهترین طعم غذا» را در این رقابت‌ها از آن خود کرد.
مسابقات بین‌المللی «یانگ شف» (Young Chef International) ویژه سرآشپزهای زیر ۲۵ سال، با حضور نمایندگان کشورهای اسلامی از جمله ایران، اندونزی، تونس، ازبکستان، مالزی، مراکش، روسیه، عربستان سعودی، آذربایجان، ترکیه، لبنان، مصر، سنگال و قطر برگزار شد. این رقابت‌ها با محوریت غذاهای حلال و با هدف ارائه غذاهای سنتی در قالب بشقاب‌های مدرن انجام گرفت.
اسماء فاضلی، دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه تبریز و مدیر آموزشگاه اسما کیک، به‌عنوان تنها نماینده ایران در این مسابقات شرکت کرد و پس از بررسی مدارک و تأیید صلاحیت، موفق به دریافت دعوت‌نامه رسمی شد. وی با ۶ سال سابقه فعالیت حرفه‌ای در زمینه شیرینی‌پزی (Pastry Chef)، توانست در رقابتی فشرده، مقام دوم مسابقات و عنوان «بهترین طعم غذا» را کسب کند.
این رویداد بین‌المللی فرصتی برای معرفی فرهنگ غذایی ایران و نمایش توانمندی جوانان ایرانی در عرصه آشپزی جهانی بود. فاضلی با بهره‌گیری از تجربیات علمی و عملی خود، دستاوردی چشمگیر برای کشور به ثبت رساند.
آموزشگاه اسما کیک تبریز، تحت مدیریت وی، همواره در راستای تربیت نیروهای متخصص در زمینه صنایع غذایی و شیرینی‌پزی فعالیت داشته و این موفقیت، گامی دیگر در جهت ارتقای جایگاه این مرکز آموزشی محسوب می‌شود.
انتهای پیام/
کسب مقام دوم مسابقات بین المللی  «یانگ شف» نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار