رییس دانشگاه آزاد استان خبر داد:
دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی پیشتاز ارزیابی کشوری / میزبانی تبریز از مهمترین رویداد فناورانه سال
1404/02/23 - 22:30 - کد خبر: 136367
نسخه چاپی
نصر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با اشاره به جایگاه برتر این استان در ارزیابیهای راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی، از برگزاری هشتمین رویداد ملی "عصر امید" با محوریت نوآوری و فناوریهای صنعتی در تبریز خبر داد.
به گزارش نصر، " آرش رنجبران" رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، روز سه شنبه ۲۳ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه، از موفقیتها و برنامههای کلان این دانشگاه در سطح کشور سخن گفت.
وی با اشاره به جایگاه برجسته دانشگاه آزاد اسلامی در نظام آموزش عالی کشور، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن بزرگترین شبکه علمی در کشور، نقش مهمی در توسعه آموزش عالی دارد. در استان آذربایجان شرقی نیز، دانشگاه آزاد اسلامی با میزبانی بیش از ۷۰ هزار دانشجو، حدود ۴۵ درصد سهم آموزش عالی استان را به خود اختصاص داده است.

رنجبران افزود: این دانشگاه دارای ۱۵۰۰ عضو هیئت علمی و ۱۷۰۰ نفر کارمند است و با تکیه بر سند تحول ۵ ساله، عملکرد خود را در ۱۰ بسته کاری شامل آموزشی، فرهنگی، فناوری و اقتصادی ارزیابی میکند. وی با اشاره به نتایج این ارزیابیها گفت: دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی توانست در ارزیابی سال جاری، رتبه نخست کشوری را در حوزههای آموزش، فرهنگ و فناوری کسب کند. هدف ما این است که در تمامی شاخصها، استان در جایگاه نخست قرار گیرد.
رویداد عصر امید؛ تبریز میزبان فناوریهای صنعتی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همچنین از میزبانی تبریز برای هشتمین دوره رویداد ملی "عصر امید" خبر داد و بیان کرد:
این رویداد که مهمترین رویداد فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی محسوب میشود، از تاریخ ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دانشگاه آزاد تبریز برگزار خواهد شد و تمرکز آن بر حوزههای مرتبط با ساخت، تولید، مهندسی و فناوریهای صنعتی است.
محورهای این رویداد شامل هوشمندسازی و اتوماسیون صنعتی، طراحی فرآیندهای تولید، تحول دیجیتال در زنجیره ارزش، بازسازی و بهروزرسانی تجهیزات، ارتقاء کیفیت، انرژیهای پایدار، ایمنی، بهداشت و محیط زیست و مدیریت لجستیک خواهد بود.

در این دوره از رویداد عصر امید، بیش از ۸۱ شرکت دانشبنیان از ۴۰ واحد دانشگاهی و ۲۰ صنعت از استان آذربایجان شرقی و نمایندگانی از ۱۹ استان کشور مشارکت خواهند داشت. برنامههایی نظیر جلسات B2B با شرکتهای بزرگ صنعتی، نشستهای Pitch Deck، Reverse Pitch و همکاری در پروژههای R&D از جمله بخشهای شاخص این رویداد خواهد بود.
رشد کمنظیر علمی در رشتههای فنی مهندسی در تبریز
رنجبران در ادامه با اشاره به روند نزولی داوطلبان کنکور در کشور، اظهار کرد: در حالی که تعداد شرکتکنندگان کنکور از یک میلیون و ۳۷۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ به زیر یک میلیون نفر رسیده، اقبال به دانشگاه آزاد اسلامی رشد قابل توجهی داشته است. این امر نشان از اعتماد خانوادهها به دانشگاه آزاد دارد.
وی خاطرنشان کرد که برخلاف کاهش علاقه به رشتههای فنی در کشور، در دانشگاه آزاد تبریز افزایش ثبتنام در رشتههایی چون هوافضا و صنایع غذایی رخ داده است. به گفته او، ورودیهای رشته هوافضا از ۹ نفر به ۴۰ نفر رسیده و در صنایع غذایی نیز شاهد رشد بیش از ۴۵ درصدی دانشجویان بودهاند.
پایداری اقتصادی دانشگاه آزاد تبریز
رئیس دانشگاه در پایان با تأکید بر وضعیت مالی پایدار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: «بخش عمدهای از بدهیها پرداخت شده و درآمدزایی مطلوبی چه از شهریه و چه از منابع غیرشهریهای داشتهایم. همچنین دانشگاه آزاد اسلامی کمترین میزان افزایش شهریه را در میان دانشگاههای کشور داشته است.
انتهای پیام/
محمدرضا اخگرگداز