خبر/

پاکستان از توافق با هند بر سر آتش‌بس‌ خبر داد

1404/02/20 - 16:07 - کد خبر: 136103 نسخه چاپی

نصر: در پی تلاش میانجیگران، وزیر خارجه پاکستان از توافق آتش‌بس با هند خبر داد.

به گزارش نصر، اسحاق دار، وزیر خارجه پاکستان امروز شنبه در پیامی اعلام کرد: پاکستان و هند با یک آتش‌بس فوری موافقت کردند. پاکستان همواره برای برقراری صلح و امنیت در این منطقه تلاش کرده است، بدون آنکه حاکمیت و تمامیت ارضی خودش را به خطر بیندازد.
در پی انتشار این خبر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: پس از مذاکرات با میانجیگری ایالات متحده، خرسندم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس فوری و جامع موافقت کرده‌اند. من به هند و پاکستان به خاطر استفاده از عقل سلیم و هوش بالا تبریک می‌گویم و از علاقه آنها به این موضوع قدردانی می‌کنم.
علاوه بر این، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده گفت: من و معاون رئیس‌جمهور جی‌دی ونس طی ۴۸ ساعت با مقامات ارشد هندی و پاکستانی گفت‌وگو کردیم. من خوشحالم که اعلام کنم دولت‌های هند و پاکستان با آتش‌بس فوری موافقت کرده‌اند. دولت‌های هند و پاکستان مذاکرات در مورد طیف وسیعی از مسائل را در مکانی بی‌طرف آغاز خواهند کرد.
تازه‌ترین دور از تنش‌ها میان هند و پاکستان، بعد از وقوع حمله تروریستی در کشمیر هند که به کشته شدن ۲۶ تن در ماه آوریل انجامید، شدت گرفت. هند، اسلام‌آباد را در این زمینه متهم کرده بود اما اسلام‌آباد با رد این اتهام‌ها خواستار برگزاری تحقیقات شفاف و بی‌طرفانه شده بود. در پی آن، هند عملیات سندور را کلید زد و اهدافی را با حملات موشکی هدف قرار داد و پاکستان هم دست به اقدام مشابهی زد. جهان با نگرانی این تحولات را دنبال می‌کرد و طرف‌های مختلفی برای میانجیگری اقدام کردند.
در همین حال وزیر امور خارجه پاکستان افزود: توافق آتش‌بس با هند جزئی نیست، بلکه یک تفاهم کامل است. ۳۰ کشور در تلاش‌های دیپلماتیک فعال برای دستیابی به آتش‌بس با هند مشارکت دارند.
انتهای پیام/
پاکستان از توافق با هند بر سر آتش‌بس‌ خبر داد خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار