امام جمعه تبریز؛

مذاکره غیرمستقیم با آمریکا نشانه قدرت جمهوری اسلامی ایران است

1404/02/11 - 14:50 - کد خبر: 135488 نسخه چاپی

نصر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: مذاکره غیر مستقیم با آمریکا نشانه ای آشکار از قدرتمندی جمهوری اسلامی ایران است و این مساله ای است که تمام کارشناسان بر آن تاکید دارند.

به گزارش نصر، حجت الاسلام احمد مطهری اصل روز پنجشنبه در مراسم سالگرد شهادت "حسن شفیع زاده" فرمانده توپخانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس، با اشاره به ثبات و صلابت تیم مذاکره کننده ایرانی و شخص وزیر امور خارجه، یادآور شد: این قدرت ناشی از توانمندی های قابل توجه نیروهای مسلح است که در سال های پس از دوران دفاع مقدس در حوزه های گوناگون حاصل شده است و باید قدر این شرایط را به خوبی دانست.
مطهری اصل اظهار کرد: اگر طرف های مقابل احساس کنند نقطه ضعفی در جمهوری اسلامی وجود دارد بدون فوت وقت اقدام به ضربه زنی می کنند، اما آنها به خوبی می دانند ایران اسلامی از چنان قدرت و توانایی دفاعی برخوردار است که اگر هم قصد چنین فرضیه هایی را داشته باشند قادر به عملیاتی سازی آن نخواهند بود.
وی مشکل اصلی نظام سلطه با ملت ایران را نه جمهوری اسلامی که با کل کشور ایران دانست و ادامه داد: بهتر است برخی از مخالفان و معاندان و تعدادی از فریب خوردگان در داخل توجه کنند که دشمنی آنها با نظام اسلامی نیست و اگر لحظه ای غفلت کنیم، کل کشور را به نابودی می کشانند.
مطهری اصل با بیان اینکه آمریکا آن قدرت و شرایط نفوذ خود در منطقه و خاورمیانه را از دست داده است، گفت: نه تنها نفوذ آنها در منطقه به کلی از دست رفته است، بلکه امروز شاهدیم مقابل کاخ سفید نیز علیه حکومت مستبد به پا خواسته و شعار می دهند.
به گفته وی اگر چنانچه دشمنان بخواهند دست به اقدام احمقانه و جنگ افروزی در منطقه بزنند، چیزی از آنها باقی نمی ماند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به تقویت عنصر ولایت مداری در نیروهای مسلح و نقش چنین روحیه ای در بین سربازان ایران اسلامی، یادآور شد: قدرت دفاعی و موشکی همراه با ولایت مداری نقطه قوت جمهوری اسلامی در مقابله با نظام سلطه است.
مطهری اصل پذیرش ولایت امام عصر بدون قبول ولایت فقیه را امری نکوهیده و بیهوده دانست و اضافه کرد: ولایت امام زمان بدون ولایت فقیه مکعنی ندارد و امروز ما افتخار می کنیم که مطیع ولایت فقیهی هستیم که واسط ما با امام زمان (عج) است.
وی گرامیداشت یاد و نام شهدای دوران دفاع مقدس را یکی از مهمترین وظایف تک تک احاد جامعه دانست و با اشاره به اینکه تعدادی از شهدای ما به دلیل نوع مسئولیت ها جایگاه خاصی دارند، شهید شفیع زاده را از جمله این شهدای آذربایجان نام برد که اقدامات ارزنده اش در توپخانه سپاه هرگز فراموش نخواهد شد.
مطهری اصل شهدا را مظهر شجاعت و غیرت خداوندی و بخشش بر شمرد که وجهی از خدا بوده و این ویژگی هرگز از بین رفتنی نیست.
وی خدمت در یگان توپخانه در ارتش و سپاه را یکی از پیچیده ترین و فنی ترین مسئولیت ها بیان کرد که بیشتر این نیروها دارای شخصیت های بسیار بارز و ممتاز بوده و همواره جزو نخبگان کشور به شمار می روند.
به گزارش ایرنا، شهید حسن شفیع زاده در تاریخ هشتم اردیبهشت سال ۱۳۶۶ در منطقه عملیاتی کربلای ۱۰ در شمال غرب (منطقه عمومی مائووت) در حالی که عازم خط مقدم جبهه بود، خودرویش مورد اصابت ترکش گلوله توپ دشمن قرا گرفت و به شهادت رسید.
وی اولین فرزند خانواده از مادری به نام فاطمه به تاریخ ۲۸ مرداد ۱۳۳۶ در خانواده ای مذهبی در محله ‘ لیل آوا ‘ در تبریز به دنیا آمد و در سال ۱۳۴۲ وارد دبستان شفق شد و به سال ۱۳۴۸ هنگامی که ۱۲ سال بیش نداشت پدر خود را از دست داد.
با شروع جنگ تحمیلی، شفیع زاده راهی جبهه های نبرد شد، در آن زمان خرمشهر سقوط کرده و آبادان در محاصره دشمن بود که مهدی باکری و حسن شفیع زاده با یک قبضه خمپاره ۱۲۰ میلی متری مامور شدند تا به آبادان بروند.
آنها با زحمات بسیار از طریق ماهشهر به جبهه آبادان رسیدند، در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ دکتر مصطفی چمران نماینده امام و فرمانده ستاد جنگ های نامنظم به شهادت رسید و مسوولان به این نتیجه رسیدند که ستاد جنگ های نامنظم تحت نظر بسیج و با فرماندهی حسن شفیع زاده به فعالیت های خود ادامه دهد.
در همین زمان وی سازماندهی توپخانه سپاه را پیشنهاد کرد، بعد از عملیات فتح المبین در فروردین ۱۳۶۱ غنایم زیادی به دست سپاه و ارتش افتاد که با هماهنگی سپاه و فرماندهی نیروزی زمینی ارتش قرار شد که توپخانه لشکر ۷۷ آموزش تعدادی از پاسداران را به عهده بگیرد و شفیع زاده تعدادی از نیروها را به آموزش آورد.
وی همچنین از سال ۱۳۶۲ مرکز آموزش توپخانه را تشکیل داد که بعدها تبدیل به دانشکده توپخانه شد.
انتهای پیام/
مذاکره غیرمستقیم با آمریکا نشانه قدرت جمهوری اسلامی ایران است خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار